Hírek

Ki lesz a magyar bajnok?

A Loki? Nem! A Fradi? Nem! A Vidi? Nem! A te Álomcsapatod! Állítsd össze a legjobb alakulatot a honi élvonal játékosaiból! Rajt szeptember 14-én! Regisztrálj a jatek.rangado.hu oldalon, és nyerj egy wellnesshétvégét! No, ki is lesz az igazi bajnok?!

Ki lesz a magyar bajnok?

Kedves Sportbarátok!
A www.rangado.hu újra játékra invitálja olvasóit. Az Eb-n már megismerhették Álomcsapat elnevezésű versenyünket, amelyet továbbfejlesztettünk, és most a honi élvonal bajnokságára írjuk ki játék oldalunkon oldalon. Klikk.
Az Álomcsapat egy interaktív menedzserjáték: valamennyi nevező összeállíthatja saját NB/I-es gárdáját (a pontos játékszabályokat a játék oldalán találják olvasóink), amelyet a komplett bajnokság során versenyeztethet. Lehetőség lesz majd cserélni, átigazolni, új futballistákat megkaparintani a játékospiacon.
Az NB/I-es játékosok egyenként gyűjtik majd a pontokat (góllövésért, nyertes meccsért pluszokat, sárgáért, piros lapért, vereségért mínuszokat), és így adódik majd össze a végeredmény az adott álomcsapat részére.
Mint az igazi, jó menedzserek, a nevezett játékosok minden héten belenyúlhatnak a csapatba, ezt a felhasználóbarát felület segítségével néhány perc alatt meg lehet tenni.
Hogy ne kelljen teljesen sötétben tapogatózni, megvártunk néhány fordulót a bajnokságból: így a menedzserek kaptak némi információt, hogy kik azok a játékosok, akik vélhetően kulcsszerepet kapnak majd az előttünk álló pontvadászatban.
A regisztráció folyamatos: egészen szeptember 14-én, délután három óráig lehet benevezni a csapatot. A pontok gyűjtése a szeptember 14-én kezdődő bajnoki fordulóval indul meg.
Már a regisztrált játékosok között is nyereményeket sorsolunk ki, a végén pedig igazi álomajándékban részesül az Álomcsapat legjobb stratégája. A fődíj egy kétszemélyes, kétéjszakás wellnesshétvége a bükfürdői Hotel Caramellben!
Egyedülálló módon lehetőség lesz szurkolótábor toborzására is – aki sok drukkert csábít csapata mellé, újabb egységeket költhet majd el a játékospiacon. A gárdákat a Facebook segítségével lehet majd „lájkolni” – egy „tetszik” egy szurkolónak számít majd…
Reméljük, sikerült felkelteni az érdeklődésüket, és így már nemcsak a kedvenc élvonalbeli csapatunknak, hanem saját gárdánknak is drukkolhatunk majd!

Előre is jó szórakozást kívánunk:
a www.rangado.hu stábja

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik