Hírek

Urbán Flóriánt előállították!

Az Újpest–Ferencváros rangadó után egy kocsmánál állítólag lefejelt egy rendőrt!

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Csendháborítás miatt érkeztek ki a negyedik kerületi járőrök a Bárdos utcában lévő kocsmához vasárnap este tíz óra körül. A hírek szerint az ügyben Urbán Flórián, korábbi válogatott labdarúgó is érintett – írja a SmartSport.hu.

A rendőrségi közlemény szerint a kiérkező rendőrök hangoskodást, kiabálást nem tapasztaltak, de a kocsma engedélyeinek ellenőrzése során fény derült arra, hogy a megengedettnél tovább tartott nyitva. A tulajdonosnő elmondta, hogy a rendkívüli nyitva tartás oka az újpesti győzelem volt, és a rendőri felszólításnak eleget téve hazaküldte a vendégeket.

A tulajdonos már záráshoz készülődött, mikor a sörözőbe visszament egy férfi, és a nő mögött megállva azt kiabálta, hogy ő nem megy el a kocsmából. A járőrök figyelmeztették, hogy fejezze be tettét, mert kiabálásával csendháborítás szabálysértést valósít meg, zavarja az itt élők nyugalmát, és ha továbbfolytatja, előállítják.

A férfi a figyelmeztetés ellenére tovább üvöltözött. Az egyik rendőr ismét felszólította cselekménye abbahagyására, mire a férfi megpróbálta megütni. A rendőr, jogszabályi kötelezettségének eleget téve, elő akarta állítani a férfit, de az lefejelte az intézkedő járőrt. Ekkor a rendőr a társával együtt testi kényszert alkalmazva elfogta, majd megbilincselte a 44 éves férfit, és előállította a BRFK IV. kerületi rendőrkapitányságra.

A rendőr az eset kapcsán könnyű sérülést szenvedett. A férfi ellen a további eljárást hivatalos személy elleni erőszak bűntett megalapozott gyanúja miatt a Budapesti Nyomozó Ügyészség folytatja le.

A vendéglátóegységben szórakozó drukkerek közül többen is megkeresték és arról értesítették a SmartSport.hu-t, hogy az ügyben érintett férfi az egykori válogatott labdarúgó, Urbán Flórián.

A drukkerek név nélkül azt állították, nem történt erőszak a vendéglátóegységnél, a kiérkező egyenruhások először mindent rendben találtak és elköszöntek a drukkerektől, később azonban a helyi járőrök visszatértek a kocsmába, és feltűnően idegesen, kiabálva intézkedtek.

Urbán Flórián a megkeresésre nem kívánt nyilatkozni, csupán annyit közölt, ügyvédjével jogi lépéseket fontolgat az eset után, a hvg.hu viszont saját értesüléseire hivatkozva megerősítette a SmartSport.hu beszámolóját.

Olvasói sztorik