Hírek

Feltámad a Middlesborough?

A Riverside Stadionba a Burnley látogat; a Sheffield Wednesday-Birmingham meccsen gólváltással számolunk.

Middlesborough-Burnley 1 (x)!

A nyitófordulóban elszenvedett vereség utűn javít a Borough! A pontok a Riverside Stadionban maradnak.
Most már biztosan kedz kicsit unalmassá válni a piros-fehér drukkerek számára, hogy minden évben a feljutásért indul harcba kedvenc csapatuk, ám ahogy telnek a fordulók, úgy válik nyilvánvalóvá, hogy a Premier League megint csak álom marad… A változatosság kedvéért Tony Mowbray alakulata ezúttal is az élvonalat célozta meg, ám már az első fordulóban sikerült beleszaladniuk egy vereségbe: Woodgate-ék a Barnsley vendégeként buktáztak (1-0). Ennél azért jobb rajtban bíztak a szurkolók, akik most minden bizonnyal abban reménykednek, hogy Ladesmáék hazai pályán három pontot kasszíroznak.
És erre jó esélyük is van, hiszen a vendég gárda vélhetően nem lesz élcsapat, ahogy tavaly sem volt az. A középmezőnyben végzett Eddie Howe alakulata, amely az idei kiírást nagyszerűen kezdte! 2-0-ra páholta el a tavaly még élvonalbeli Boltont. Mindenesetre biztató kezdet…
Az elmúlt esztendőkben össze-vissza játszott minden eredményt e két brigád, tavaly például mindig az aktuális vendég diadalmaskodott. Most viszont az az érzésünk, hogy Middlesborough otthon tartja a pontokat. A piros-fehérek játékosállományát jobbnak tartjuk, és ezúttal ez dönt majd. A pontok a Riverside Stadionban maradnak!

Sheffield Wednesday-Birmingham Mindkét fél betalál: IGEN!

Gólváltással kalkulálunk a Hillsborough Stadium-ban!
A baglyok végre visszatértek a második vonalba! Nagyot hajráztak a fiúk a tavalyi esztendő végén, így beértek a Charlton mögött a második helyre. Ez elsősorban remek hazai mutatójának volt köszönhető: 17-4-2-es sor a legjobb volt a ligában! A bajnoki bemutatkozás is jól sikerült, hiszen a kék-fehér-feketék a Derby otthonában, 2-0-ás hátrányból felállva hoztak el egy pontot (2-2).
A Birmingham City tavaly lemaradt a feljutásról: a Blackpool-lal szemben maradt alul a rájátszásban. A kékek Lee Clark vezetésével ismételten erős kerettel vágnak neki a pontvadászatnak, és céljuk a feljutás. Halkan meg is jegyezzük, hogy Zigicéket az első hatba várjuk…
A rajtot kicsit elszúrták Marlon Kingék: csak 1-1-re végeztek otthon az újonc Charltonnal. Most idegenben kellene javítaniuk a fiúknak.
Azt gondoljuk, hogy kiváló meccset láthat majd a Hillsborough népe! Mindkét fél betalál majd, ez tuti!

Olvasói sztorik