Hírek

Barátságos, gólos történetek…

Két meccs, négy csapat, legalább hat gól. Ezt várjuk a ma esti Ausztria-Törökország és Németország-Argentína mérkőzésektől...

Ausztria-Törökország +2,5!

Legalább háromszor megzörrennek a hálók e barátságos ütközetben. Egyik alakulat sem a védekezéséről híres, és ma sem cáfolják meg a múltukat…
Kezdjük azzal, hogy e két együttes felettébb csalódottan vehette tudomásul, hogy nélkülük rendezték meg a kontinensviadalt. A hazaiaknak a kijutásra nem is nagyon volt esélyük, a félholdasoknak annál inkább, ám a pótvizsgán elcsúsztak a horvátokkal szemben, így nem lehettek ott az ukrán-lengyel közös rendezésű Eb-n.
Az osztrák nemzeti gárda az idén a finnekkel, az ukránokkal és a románokkal meccselt, első kettőt megnyerte, az utolsót ikszre adta az alakulat. Kétszer is jött a +2,5-ös opció, sőt, a tavalyi fellépései között is többször játszottak viszonylag gólgazdag kilencven perceket.
A törökök Ausztriában edzőtáboroztak az EB előtt, és ott sorozatban játszották az edzőmeccsekeket. Egészen eredményesen! Mert a gárda leverte például az ukránokat, a bolgárokat, de átruccant az alakulat Portugáliába is, ahol a luzitánokat oktatták (1-3).
A találkozóikon rendre jött a +2,5-ös verzió, szinte minden mérkőzésen legalább egyszer eredményesek voltak, de inkább többször. Még a finnek elleni vesztes mérkőzésen is rúgtak két gólt; más kérdés, hogy hármat be is szedtek…
Egy barátságos meccsen mindig nehéz a kimenetelre fogadni. Most a megérzéseinkre hallgatunk, és emiatt javasoljuk nyugodt szívvel a +2,5-ös opciót. Szerintünk simán eljutnak a felek a három találatig!

Németország-Argentína +2,5!

E két együttes már több, emlékezetes csatát vívott egymás ellen. Ezúttal szerintünk a gólok játsszák majd a főszerepet, amelyből lesz legalább három az összecsapáson!
Joachim Löw alakulata az Eb-n kudarcként élte meg, hogy nem jutott be a döntőbe. A Nationalelf a csoportkörben magabiztosan teljesített, majd a negyeddöntőben a görögök sem jelentettek akadályt Öziléknek. Igen ám, de az olaszok kifogtak Lahmékon a döntőbe jutásért vívott küzdelemben. A németeket – egészen a taljánok elleni mérkőzésig – ötletesség jellemezte, ám az elődöntőben egyszerűen nem bírtak a szervezett azurri védelemmel, no és Mario Balotellivel…
Az argentin alakulat is a vébé-selejtezőkre készül, és eközben ütközik meg a német alakulattal. A dél-amerikai együttest nem kell különösebben bemutatni: klasszisok egész sora dolgozik azért, hogy a csíkosak végre valami igazi nagy eredményt érjenek el a 2014-es brazíliai világbajnokságon.
Addig azonban még rögös út vezet, bár összességében elképzelhetetlennek tartjuk, hogy Messiék ne legyenek ott a legrangosabb futballtornán.
Ötletes támadójáték, olykor kihagyó védelem. Nagyjából így lehetne jellemezni az argentinok teljesítményét. Adnak is, de kapnak is…
Éppen ezért gondoljuk, hogy a két gárda gólgazdag mérkőzésen szórakoztatja majd a szurkolókat. Mindét fél betalál majd, no és összejön a három találat is!

Olvasói sztorik