Hírek

Kecskeméten játszik Irán és Tunézia

Irán–Tunézia barátságos mérkőzésre kerül sor szerdán a Széktói Stadionban.

Fogadj pénz nélkül a londoni olimpia eseményeire, és nyerd meg a legújabb iPhone-t a Rangadó.hu Facebook játékán!

A két válogatott egyaránt meghatározó szereplője az ázsiai, illetve az afrikai futballnak, több jó nevű labdarúgót láthat a kecskeméti közönség is, ráadásul ingyen.

Az iráni válogatott augusztus 9-16. között edzőtáborozik Magyarországon, és a program részét képezi egy Tunézia elleni barátságos meccs is, amelynek helyszínéül Kecskemétet választották. A világbajnoki selejtezőkre készülő keret zömmel otthon játszó labdarúgókra épül, ám néhány név ismerősen csenghet, például a német futball szerelmesei számára. Ali Karimi a Bayern München labdarúgója volt, míg Ashkan Dejagah jelenleg a Wolfsburg csapatát erősíti, a szövetségi kapitány pedig nem más, mint a korábban Sir Alex Ferguson mellett a Manchester Unitednél dolgozó Carlos Queiroz, aki a Real Madrid és a portugál válogatott kispadján is ült.

Tunézia esetében is érdemes kiemelni néhány nevet, ilyen például Anis Ben-Hatira, aki jelenleg a Hertha futballistája és korábban a német utánpótlás válogatottakat erősítette, ám felnőtt szinten már a tunéziai nemzeti színeket választotta. Issam Jemaa jelenleg Kuvaitban profiskodik, ám 2005 és 2011 között több mint száz mérkőzésen lépett pályára a francia élvonalbeli Lens-ban – áll a KTE honlapján.

Olvasói sztorik