Hírek

Irány Anglia!

A Peterborough meccsén gólokat, a Cardifftől pedig továbbjutást várunk!

Peterborough United-Southend United +2,5!

Gólokkal számolunk az United-ek csatájában. A két gárda hagyományosan nem a védekezéséről híres, és ma sem a catanaggio lesz rájuk a jellemző…
A Capital One Cup első fordulójában feszül egymásnak a két alakulat. A Peterborough tavaly a Championshipben remekül szerepelt, biztosan bennmaradt a ligában. Az idén sem lesz várhatóan élcsapat az együttes, amely elsősorban arról vált híressé, hogy eseménydús mérkőzéseket vívott. A gólaránya 67-77 volt 46 mérkőzésen… Azért ez beszédes adat…
A Southend a League II-ben a 4. helyen végzett, az osztályozón azonban elbukott, így ismét a negyedik vonalban kezdheti meg pályafutását. A csapat is gólgazdag meccseket vívott, találati mutatója 77-48 volt az előző kiírásban.
A kilencvenes évek óta négyszer csaptak össze a felek, kétszer ebben a felállásban. Akkor bizony eljutottak a gárdák legalább három találatig!
Nos, most sem a védekezésről szól majd a mai kilencven perc. A támadóké lesz a főszerep, úgyhogy húzzuk be bátrak a +2,5-ös opciót!

Northampton-Cardiff 2!

A walesi alakulat továbblép negyedosztályú ellenfelén. Nincs vita, nyernek a vendégek.
A Northampton a negyedik vonalban szerepelt, ott is az alsó régióhoz tartozott. A bennmaradás is sokáig kockán forgott, ám végül 4 ponttal sikerült megelőzni a legfőbb riválist.
A Cardiff ismét lemaradt a Premier League-ről: ezúttal is az osztályozón csúsztak el a walesiek. Immár nem először… A kékek felkészülése remekül sikerült, az edzőmeccseken is jól teljesítettek, a szarkákat például egy négyessel tömték ki. Az idén is jó eséllyel szállnak harcba a feljutásért.
Azt gondoljuk, hogy bár nem a legrangosabb kupasorozatról van szó, azért a Cardiff komolyan veszi a megmérettetést! Határozottan úgy gondoljuk, hogy a vendégek jutnak tovább a párharcból. Tippünk tehát 2-es!

Olvasói sztorik