Hírek

Véget ért az olimpiai játékunk

Nagy hajrában dőlt el az iPhone sorsa!

Valamivel több mint két héttel ezelőtt indítottuk el játékunkat, melyben olvasóink a londoni olimpia eseményeire fogadhattak virtuális számlájuk segítségével. A játék nagy sikert aratott, az elmúlt két hétben több mint hatszáz játékoskedvű érdeklődő adta le tuti, vagy éppen merész tippjeit a magyar, illetve külföldi vonatkozású eseményekre.

A játékban összesen 614 olvasónk vett részt, ami pontosan 614 000 jóváírt tallért jelent a Rangadós számlákon. Szükség is volt ennyi képzeletbeli fizetőeszközre, hiszen a fogadható események száma meghaladta a 300-at, egészen pontosan 336 kérdést tettünk fel az elmúlt két hétben, melyekre több mint 3000 fogadás érkezett Önöktől.

Az éllovas játékosok még az utolsó pillanatokban is nagy küzdelmet folytattak egymással, több tízezres nagyságrendű tippek érkeztek a csapatversenyek döntőire a zárónapon is. A végső győzelmet Guczogi György olvasónk szerezte meg, aki nem egészen tíz napnyi fogadássorozattal végzett az élen, megelőzve Horváth Gábor és Zelenák Márió olvasóinkat. A képzeletbeli dobogó legalsó fokához minimum hatvanszoros profitot kellett termelni, de végső győztesünk ezt is bőven túlszárnyalta, hiszen 236 152 tallért gyűjtve több mint kétszázszoros profitra tett szert a játék során!

Gratulálunk a győztesnek és minden résztvevőnknek az elért eredményekhez!

A tippjátékban – mint azt ígértük – az első három helyezettet díjazzuk. A győztes egy iPhone-nal, míg a második és harmadik helyezettek egy-egy ajándékcsomaggal gazdagodnak. A nyeremények átvételével kapcsolatban szerkesztőségünk rövidesen felveszi a kapcsolatot az érintettekkel, és egyezteti a részleteket.

Olvasói sztorik