Hírek

Egy hazai, egy vendég

A Landskrona otthon tartja a pontokat, a Start pedig idegenben nyerhet.

Landskrona-Falkenbergs 1(x)!

Hazai pályán erős a piros-kék együttes, ennek megfelelően otthon maradhatnak a pontok.
A 19. fordulóban két középcsapat küzd meg a győzelemért: a 7. Landskrona 26 egységet zsebelt be, 6-1-2-es hazai mutatója pedig kifejezetten erősnek mondható. Ami a formáját illeti: mostanában hazai környezetben rendre nyer, idegenben viszont kikap. Mit jelent ez? Talán annyit, hogy mindenképpen szeszélyes alakulattal dolgozik Henrik Larsson…
A Falkenbergs 23 pontos, vendégségben azonban 1-3-5-ös sort tud csak felmutatni, amely kimondottan gyengének nevezhető. Az elmúlt hetekben saját közönség előtt nem hibáztak a fiúk, vendégségben viszont rendre kikaptak.
Tavaly meglepetésre mindig az aktuális vendégcsapat győzött… Most azonban nem hiszünk a Falkenbergsnek, a pontok otthon maradnak. No és ismerve a Landskronát, várunk még legalább két-három találatot is!

Ullensaker/Kisa-Start 2!

Mély gödörben van az újonc, így az élvonalba visszavágyó listavezető nyerhet nála.
A hazai együttes parádésan kezdett, sokáig az élen állt, ám mostanság mély válságba került. 16 fordulót követően 25 pontja van, így a 7. Az elmúlt hat fordulóban csak egy egységet szedett össze, és mindössze két gólt rúgott. Otthoni mutatója 4-1-2, tehát már saját pályáján sem sebezhetetlen… Nem túl jó előjel a bajnokaspiráns fogadása előtt…
A Start vezeti a tabellát a norvég második vonalban, 16 fellépésen 36 pontot húzott be a gárda, amely elismerésre méltó teljesítmény. Vendégségben 3-4-1 a mutatója, csak a Mjondalen verte meg még májusban. Az elmúlt hetekben négy meccsen 1 iksz és 3 siker, tehát a formával nincsen probléma. Jó eséllyel feljut majd a gárda az első ligába a szezon végén, ám ehhez ma is be kellene gyűjteni a három pontot.
Június végén fordított felállással a Start nyert 2-0-ra. és ma sem botlik a listavezető, három ponttal tér haza az újonc otthonából. Tippünk tehát sima 2-es!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik