Hírek

Megszerzi első sikerét a Győr?

Milyen eredményeket hoz az NB/I 3. fordulója?

Győri győzelem

Pénteken a győriek ismét hazai környezetben léphetnek pályára. Az egyre türelmetlenebb zöld-fehér drukkerek már-már el is keserednek, de mi biztatjuk őket, hiszen érzésünk szerint megszületik a Pintér-alakulat első győzelme. Igaz, tavaly csak ikszeltek a Kaposvárral, de most otthon tartják a három bajnoki pontot.A Rákóczi szerencséjére a Loki B ellen megszerezhette első győzelmét, de ezúttal ez kevés lesz az ETO-Parkban. A győriek a Haladás ellen sokat támadták, ám csak szabadrúgásból tudták átlőni a szombathelyi falat. Most is legalább ennyi mozgásra lesz szükségük, de meglesz bennük az átütő erő és legyőzik a Prukner László vezette kaposváriakat.

Maximum két gól a Balaton-parton

A Haladás (a Loki mellett) szerzett már négy gólt a bajnokságban egy
meccsen, de Siófok nem olyan hely, ahová magát megszórni megy egy
együttes. Ezúttal is kevés gól lesz (tavaly 2-0-ra nyert a zöld-fehér csapat), hiszen a Siófok eddig sem parádézott (két meccs egy gól). Gólt még nem tudtak hazai környezetben szerezni. A Haladás már rúgott idegenben (múlt héten az ETO otthonában Radó talált a kapuba). Mindkét csapat a stabil védekezésre fog koncentrálni, így mi a -2,5-re apellálunk. Az is lehet, hogy egygólos meccs lesz…

Szombati menü…

A keleti összecsapásokon a csalódott DVSC összekapja magát és legyőzi a Kecskemétet, a Diósgyőr pedig diadalmaskodik az Eger felett. A Fradi végre begyűjti első győzelmét és legyőzi a Pápát. Azaz szombaton hazai sikereket várunk.

Vasárnapi kínálat…

A Videoton kevésgólos meccsen megveri a Honvédot. Az MTK és a Pécs
összecsapása döntetlennel ér végét, míg hasonló eredményt várunk a
Paks-Újpest találkozótól is.

Olvasói sztorik