Hírek

Hajrá Loki!

A Debrecen a BATE gárdájával meccsel. A Horn nem tudja megállítani az Austria Lustenaut...

Horn-Austria Lustenau 2!

A listavezető győzelemmel tér haza a túráról: a hazaiak tartalékos összetételben nem lesznek képesek felvenni a versenyt az eddig hibátlan Lustenauval szemben.
A 4. fordulót rendezik az osztrák második vonalban, és az újonc a listavezetőt látja vendégül. A Horn a gyenge kezdés után pénteken meglepetésre sikert aratott a Grödig otthonában (0-2), ám a találkpzón három játékosukat is kiállította a játékvezető. Az ő pótlásuk nem lesz egyszerű… Otthon, a Waldviertler Volksbank Arenában eddig egyszer lépett pályára a Horn, akkor 3-4-re maradt alul az Altach ellenében. Jellemző a gárdára, hogy eseménydús meccseket játszik: gólaránya három mérkőzést követően (1-1-1) 8-7.
Az Austria Lustenau repülőrajtot vett, hiszen három mérkőzést követően 9 pontja van, ehhez 8-0-ás találati mutató párosul. Azért ez nem semmi teljesítmény! Eddigi egyetlen túráján Hartbergben járt, akkor 1-0-lal hozta el a három egységet. A csapat nagyon egyben van, a tavalyi 4. helyezést követően az idén az első ligába való feljutás a cél az alakulatnál.
Miután a Horn eddig jobbára a harmadik vonalban szerepelt, így nem nagyon randevúztak egymással a felek. A mai ütközettől a vendégek sikerét várjuk, szerintünk a tartalékos újonc nem tudja majd feltartóztatni a listavezetőt. Húzzuk be a 2-est!

Debrecen-BATE Borisov 1x! Melyik csapat jut tovább: LOKI!

A Loki lép tovább a BL-selejtezőjéből: döntetlen körüli eredményt várunk a találkozótól, ám végül a debreceniek örülhetnek majd!
A magyar bajnok eddig az albán Skenderbeut ütötte el a sorozatban: idegenben ugyan kikaptak Szakályék 1-0-ra, Nyíregyházán egy hármast gurítottak a derék albánoknak. Kondás Elemér együttese ezt követően látogatott a fehérorosz sztárcsapathoz, ahol taktikus játékkal kis híján győzelmet is arattak Sidibéék: egészen a ráadásig vezettek a piros fehérek, ám a hajrában egy öngóllal egalizálta az eredményt a BATE. A bajnoki meccsét beáldozta a hajdúsági alakulat: a kezdőjátékosait nélkülöző Debrecen így nem is csoda, hogy kikapott Kaposváron. A piros-fehéreknél Novakovic sérült, a kaput várhatóan Verpecz pótolja majd. Rajta kívül komoly sérült nincs a keretben.
A BATE rutinos szereplője immár a nemzetközi sorozatoknak: volt már a BL-ben és az EL-ben is a csoportkörben. A fehérorosz brigád vezeti ugyan a bajnokságot, ám a július pocsékul sikerült a sárga-kékek számára. Három mérkőzésen két iksz mellett egy vereség is becsúszott… Viktor Goncharenko együttese az előző körben a Vardar Skopje ellen meccselt: odahaza fordulatos mérkőzéses sikerült egy gólos előnyt szerezniük Radionovéknak (3-2-ben), így az idegenbeli 0-0-ás döntetlen a fehéroroszok továbblépését jelentette. Összességében nem volt igazán meggyőző a BATE, nagy kérdés, hogy Hlebék össze tudják-e kapni magukat a nyíregyházi visszavágóra…
A Lokinak mindenképpen kellene egy gól szereznie, és szerintünk sikerül is majd e küldetés Coulibalyéknak! Döntetlen körüli eredménnyel számolunk, ám, ha Vargáék olyan teljesítményt nyújtanak, mint az albánok elleni hazai meccsen, akkor a BATE sem jelenthet akadályt. Szerintünk a Loki jut tovább!

Olvasói sztorik