Hírek

Bemutatkozik a Kaiserslautern

A vörösök jól kezdik a pontvadászatot, a Stabaek nem tér magához a Brann ellenében...

Kaiserslautern-Union Berlin 1!

Győzelemmel mutatkozhat be a második vonalban a Kaiserslautern! Azt gondoljuk, hogy a vörösök örömet szereznek közönségüknek!
Tavaly nagy csalódást okozott a Kaiserslautern: búcsúzni kényszerült a Bundesliga I-től. A társulat célja tehát nem is lehet más, mint a visszajutás a legjobbak közé. A helyzetük nem is reménytelen, hiszen a társulatnak jó esélye van a dobogóra.
Az előző idényben a legnagyobb problémája a góllövéssel volt a csapatnak: 34 fellépésen 24 gólt sikerült mindössze szerezniük. A felkészülési meccseken viszont egészen termékenynek bizonyultak a vörösök: kettőt hintettek például a Bayern Münchennek és a Fulhamnek is. Azért ez nem rossz előjel!
Az ellenfél az Union Berlin lesz, amely tavaly a Bundesliga II-ben a 7. helyen végzett. Előrébb is zárhattak volna a fiúk, ám ehhez lényegesen jobb idegenbeli mutatóra lett volna szükség. A fővárosiak meccsei kimondottan élvezetesek voltak, gólarányuk 55-58 volt az előző kiírásban.
Két évvel ezelőtt a Fritz Walter stadionban iksz lett az eredmény, fordított felállásban azonban a Kaiserslautern diadalmaskodott. És most is a vörösök sikerében bízunk! A gárdát erősebbnek tartjuk riválisánál, úgyhogy a pontok otthon maradnak! Tippünk: 1-es!

Stabaek-Brann 2x! Mindkét fél betalál: IGEN!
A sereghajtó egyre nehezebb helyzetben van, és szerintünk ma este sem kezdik meg a felzárkózást… Viszont gólt lőhetnek, mint ahogy a vendégek is eredményesek lesznek!
A hazai együttes 7 ponttal azt utolsó, 17 meccsen ez nagyon kevés. Hazai mutatója 1-1-6, 6-17-es gólaránnyal. Még a Lilleströmöt verték meg május végén, ám azóta hat vereség csúszott be zsinórban. A gárda búcsúzott az EL-től is, pedig a JJK nem tűnt verhetetlen ellenfélnek… Rossz forma, gyenge hazai mutatóval párosítva… Nem túl biztató előjel.
A Brann a középmezőny tagja, a 9. 17 meccsen 23 ponttal. Idegenben viszont nagyon gyenge az alakulat: 1-1-6 a mutatója, Lilleströmben nyertek még májusban. Viszont a formája nem rossz a piros-fehér együttesnek, hiszen három forduló alatt hét pontot zsebeltek be Korcsmárék.
Az egymás elleni mérlegük enyhe Stabaek előnyt mutat, viszont most szerintünk megtörik az átok! Azt gondoljuk, hogy mindkét fél betalál majd, és meggyőződésünk, hogy a jó passzban lévő bergeni brigád nem kap ki a találkozón!

Olvasói sztorik