Hírek

Hazai pálya – az NB/I 2. fordulója

A Loki nyerhet Kaposváron, a KTE-MTK mérkőzés pedig a támadófutballról szól majd...

Hazai pálya – tippek az NB I 2. fordulójára

Az OTP Bank Ligában nincsen előre lefutott meccs. Mi így látjuk a második kör esélyeit.

Kaposvári Rákóczi-DVSC-Teva 2!

A héten Fehéroroszországban meccselt a debreceni gárda, mégis úgy érezzük, hogy a Rákóczi Stadion meghódítása nem jelenthet gondot a legjobbjait biztosan nélkülöző (szép, újkori szóhasználattal: rotációban lévő) DVSC-nek. A bajnoki címvédő 31 hazai NB I-es találkozón nem talált legyőzőre, és ez a sorozat szombaton is folytatódni fog. Igaz, tavaly csak egy utolsó utáni pillanatban szerzett büntető-góllal vittek el egy pontot Szakályék Somogyból, most azonban simább lesz. A Loki egészen produktív első félidőt nyújtott, míg a Kaposvár nagyon halvány volt a Hidegkuti Stadionban. A zöld-fehérek egyelőre nem álltak össze és nem lesznek
képesek a Debrecent megállítani.

KTE-Phoenix Mecano-MTK +2,5

A Kecskemét helyenként jó játékkal és Németh-bravúrokkal elhozott egy pontot az Üllői útról, de az EL-selejtezőben még elbukó, ám a bajnokságban jól kezdő MTK sem panaszkodhat az eddigi mérkőzéseire. Ráadásul ők a bajnokságban ellentmondást nem tűrő játékkal gyűjtötték be a három pontot. Kecskeméten azonban sokkal nehezebb dolguk lesz. A lilák otthonukban mindenkire veszélyesek és nyílt játékuk miatt bízunk abban, hogy lesz legalább három gól a meccsen. Miért is ne lenne? Mindkét gárda a támadójátékot favorizálja, így akár a +3,5-et is ajánljuk a tippelőknek.

A többi meccsen…

A zöld-fehér rangadón, a Győr-Haladáson nem hiszünk a gólgazdag derbiben (-2,5 gól), a Pécs viszont elkaphatja a lelkileg megroppant Ferencvárost (1). Újpestről elviszi a három pontot a rosszul rajtoló Vidi (2), míg a Bp. Honvéd-Diósgyőr meccsen büntetőt várunk.

Olvasói sztorik