Hírek

Újabb Monaco-siker!

Ranieri mester győzelemre vezetheti ismét a hercegségbelieket, az osztrákoknál az újonc mérkőzésén várunk gólokat...

Fogadj pénz nélkül a londoni olimpia eseményeire, és nyerd meg a legújabb iPhone-t a Rangadó.hu Facebook játékán!

Laval-Monaco 2(x)!

Claudio Ranierivel a kispadján egyértelműen a feljutást célozza meg a hercegség együttese! Azt gondoljuk, hogy a remek rajt után ismét ponttal, pontokkal gazdagodnak majd a piros-fehérek!
A második fordulót rendezik a gall második vonalban: a Laval az első játéknapon értékes ikszet ért el a LB Chateauroux pályáján. Most azonban a Stade Francis-Le Basser-ben léphetnek pályára a fiúk, ahol tavaly egészen elfogadhatóan szerepeltek; más kérdés, hogy gyenge idegenbeli mutatója miatt csak a hátsó régióban végzett.
A Monaco a tavalyi évet már a másodosztályban töltötte, és miután nagyon elrontotta az őszt, hiába a remek tavasz, nem sikerülhetett a feljutás. A gazdag tulajdonossal rendelkező alakulat aztán a nyáron tovább erősített, dán, francia és olasz minőségi játékosok tették át a székhelyüket Monacoba. Ám a legnagyobb igazolás kétség kívül Claudio Ranieri szerződtetése jelentette: a rutinos szakembernek fel kell juttatnia a gárdát a legmagasabb osztályba.
A piros-fehérek rajtja ennek megfelelően parádésra is sikeredett: a Tours egy négyesbe szaladt bele a II. Lajos stadionban…
Erősebbnek tartjuk a Monaco gárdáját, amely szerintünk az idén vissza is kerül a megfelelő helyére, azaz a League I-be! Nyernek a vendégek, ám azért egy iksz-szel megtámogathatjuk a tippet!

Grodig-Horn 1! +2,5!

Az osztrák második vonalban a rutinosabb hazaiak szerintünk otthon tartják a pontokat az újonccal szemben. Nos, és legalább három találatot látnak majd a nézők…
Az osztrák második vonalban már játékban vannak az együttesek. Két forduló telt el, és a Grödig villámrajtot vett: két meccs, hat pont, 4-0-ás impozáns gólarány áll a nevük mellett! Otthon az FC Lustenau ellen simán (3-0) nyert, majd a következő héten nagy meglepetésre az Altach pályáján is sikert aratott a gárda (0-1). A Horn a LASK kizárásával a Wattens ellen mérkőzhetett meg a feljutásért, és riválisát magabiztos fölénnyel múlta fölük. Aztán a bajnokságban eddig azt kellett megtapasztalnia, hogy nem elég jól támadni, védekezni is kellene… Első meccsén otthon 4-3-ra kapott ki az Altachtól, majd a következő játéknapon a Superfund stadionjában ért el 3-3-as döntetlent. Két ütközetben a 6 rúgott gól pazarnak mondható, ám a hét kapott találat annál elkeserítőbb…
Azt feltételezzük, hogy a hazai brigád lendülete kitart még legalább egy forduló erejéig, és úgy maradnak az Untersbergarénában a pontok, hogy születik az ütközetben legalább három gól.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik