Hírek

Gólok kedden

A Norwich-Ajax és az Oulu-FC Hameenlinna mérkőzésen várunk ma találatokat...

Fogadj pénz nélkül a londoni olimpia eseményeire, és nyerd meg a legújabb iPhone-t a Rangadó.hu Facebook játékán!

Norwich-Ajax +2,5!

Két, amolyan igazán “gólos” csapat felkészülési meccsén mi egyebet is várhatnánk, mint találatokat!
Mindkét együttes a bajnokságra készül, és sorozatban játssza a felkészülési találkozókat. A kanárik a tavalyi szezonban újoncként szerepeltek a Premier League-ben, és remek teljesítményt nyújtva a 12. helyen zártak. 38 mérkőzésen 52-66-os gólarányt produkált…
Az Ajax megvédte bajnoki címét, 34 találkozón 93-szor voltak eredményesek az amszterdami támadók. Azért ez nem semmi produkció!
A holland elitalakulat előbb hazájában meccselt kiscsapatokkal, majd átruccant Angliába, ahol már két fellépésen van túl. Az Ajaxtól elvárás a címvédés, ráadásul a drukkerek akkor örülnének igazán, ha a BL-ben is maradandót alkotna a piros-fehér egység.
Tippünket megérzésünkre alapozzuk, e két alakulatról ugyanis rendre a gólok jutnak eszünkbe. Most sem csalódunk bennük, az 1,75-ös szorzó pedig kiválóan hangzik… Húzzuk be a +2,5-ös opciót!

AC Oulu-FC Hameenlinna +2,5!

Gólzáporral számolunk Finnországban is: tuti, hogy eljutnak háromig a felek!
A 17. fordulóban találkozik a két alakulat: a hazaiak az 5., a vendégek a kieső, 9. helyen állomásoznak. Otthon az Oulu egészen masszív (4-4-1), és meglehetősen élvezetes mérkőzéseket vív: ezt támasztja alá a 18-13-as hazai gólaránya. 9 fellépése közül 7-szer jött a +2,5-ös opció!
Remek formában van a házigazda, 8 fellépést hozott le veretlenül, és ebben a periódusban 18 egységet zsebeltek be. Azért ez nem rossz teljesítmény!
Az FC Hameenlinna a 9., kieső helyen kullog. Ami nem is csoda, hiszen mindössze 13 pontja van. Érdekesség, hogy idegenben egy fokkal jobban megy a társaságnak (2-2-5), szemben az otthoni 1-2-4-es sorral. A gárda a kirándulásokon 7-22-es gólarányt hozott össze; igaz, a nyitófordulóban rögtön kapott egy kilencest, amely rendesen lerontotta az összképet.
Azt gondoljuk, hogy a találkozón lesz legalább három találat mindenképpen. A hazaiak sikerét várjuk, de a +2,5-ös opció jobban kifizetődő verziónak tűnik. Húzzuk be ezt!

Olvasói sztorik