Hírek

Hacken, Turku: harc a három pontért!

A Hacken kijött a gödörből, az Inter Turku pedig kiheverné az EL-ben kapott pofont...

Fogadj pénz nélkül a londoni olimpia eseményeire, és nyerd meg a legújabb iPhone-t a rangado.hu Facebook játékán!

Hacken-GAIS 1!

A kisebb hullámvölgyből kikeveredett a Hacken, amely újabb győzelmet könyvelhet el a sereghajtó ellen.
A Hacken klasszikus középcsapat Svédországban, jelenleg a 6. helyen tanyázik, 16 meccsen 26 pontot gyűjtött. Igaz, a dobogótól mindössze két pont a lemaradásuk, tehát akár előre is léphet az alakulat.
A csapat otthon kimondottan erősnek számít (5-1-2), 23-8-as hazai gólaránya pedig egyszerűen félelmetes! A gárda kisebb hullámvölgybe keveredett a nyár elején, ám az Orebrö elleni oda-vissza siker visszatérítette a helyes útra az alakulatot.
A GAIS a kiesés ellen küzd, és jelen pillanatban nem áll jól a csapat szénája: az utolsó helyen tanyázik, 16 ütközetben mindössze 10 egység került a brigád neve mellé. Idegenben még nem nyertek a fiúk (0-3-5), és a formája is botrányosan gyenge: az elmúlt öt fellépésén mindössze egy pont jött össze…
A Hacken pályaválasztásával hol a hazaiak, hol pedig a vendégek nyertek, nagyjából egyforma mértékben. Most azonban a vendéglátó győzelmét várjuk! Húzzuk be a hazait!

Inter Turku-Mariehamn 1!

Az EL-ben kapott nagy pofont kiheverte már a turkui együttes, és szerintünk megnyerik a rangadót!
A turkuiak 18 meccsen 35 pontot zsebeltek be, otthon félelmetesen teljesítenek (7-2-0, csak a Vaasa és a Jaro volt nála eredményes). Az együttes érdekelt volt a nemzetközi porondon, ám az Inter már le is tudta EL-szereplését. A Twente ellen ugyan idegenben bravúros döntetlent értek el, ám otthon csúnyán beleszaladtak a késbe: a vége 0-5 lett… A bajnokságban sokkal jobban megy a kékeknek, hiszen három sikert könyvelhettek el zsinórban.
A Mariehamn meglepetésre a 3. helyen tanyázik, 30 pontja van 18 mérkőzésből. Idegenben azonban sebezhetőnek tűnik a gárda (3-1-4). A júliust nagyon elrontotta az alakulat, hiszen négy ütközetében csak két iksz sikeredett; legutóbb még júniusban örülhettek a drukkerek győzelemnek.
Az Inter a legutóbbi négy alkalommal úgy kalapálta el a Mariehamn gárdáját, hogy a vendégek még gólt sem tudtak szerezni! Most abban nem vagyunk teljesen biztosak, hogy megint impotensek maradnak a vendégek, de szerintünk pont nem marad a derék vizitálóknak. Tippünk erős hazai!

Olvasói sztorik