Hírek

Két erős hazai…

A Vidi hendivel nyerhet, az MTK simán...

Fogadj pénz nélkül a londoni olimpia eseményeire, és nyerd meg a legújabb iPhone-t a rangado.hu Facebook játékán!

Videoton-Lombard (0-1) 1!

Magabiztos győzelmet arat a Vidi a Pápa ellen. Két gól lesz a csapatok között, ez tuti!
A nyitófordulóban a Videoton a Pápát fogadja. A fehérváriak a nyáron tovább erősödtek, Paulo Sousa kiváló kerettel dolgozhat továbbra is. a tavalyi ezüstéremmel az idén minden bizonnyal nem érnék be a Videoton elöljárói, ennek megfelelően a bajnoki cím megszerzése a cél!
A piros-kékek egy kört már mentek az EL-ben: a Slovan ellen két döntetlennel, idegenben rúgott góllal jutottak tovább. A következő körben belga ellenfél vár Torghelléékre…
A Pápa a nyáron több meghatározó játékosát is elvesztette, távozott például Gyömbér és Lovrencsics. Az érkezők között ott találjuk az ex-győri Szabó Ottót és a volt ferencvárosi Marótit. Hogy mire lesz elegendő ez a keret? Nem szeretnénk károgni, de szerintünk a pápaiaknak a bennmaradás kivívása lehet a legfőbb célkitűzésük…
Bene Ferenc együttese rendre kikap a Sóstói stadionban. Sőt, a góllövéssel is hadilábon állnak a sárga-feketék… Tavaly 2-0-ra győztek a hazaiak, és most is azt gondoljuk, hogy a Videoton legalább kettővel jobb lesz riválisánál. Húzzuk be bátran a hendis hazai sikert!

MTK-Kaposvár 1(x)!

Az újonc három ponttal gyarapodhat az első meccsen: a Kaposvár még nem állt össze szerintünk, és ezért vereséggel nyithat Prukner László alakulata…
Az MTK egy éves száműzetés után tért vissza az élvonalba: a kék-fehérek magabiztos teljesítményt nyújtva nyerték meg a Nyugati-csoport küzdelemsorozatát. Garami József tanítványai játékban vannak, igaz, az EL-szereplés nagyon rövidre sikeredett, ugyanis a Senica egyben a végállomást is jelentette a fővárosiaknak.
A fiatal együttes egy évet ért, rutint szerzett, így most már lényegesen erősebb, mint egy esztendeje. Szerintünk az egyik meglepetéscsapat lehet az idei bajnokságban!
A Kaposvárnál ezúttal is nagy volt a jövés-menés. A játékosmozgás mellett azonban ezúttal a kispadon is váltás történt: Sisa Tibor Diósgyőrbe távozott, helyére visszatért Prukner László, aki korábban éveket dolgozott eredményesen Somogyországban.
Persze, nemcsak távozók voltak a zöld-fehéreknél: a Rákóczi elsősorban a támadószekcióját erősítette meg. Hazatért Oláh Lóránt és Waltner Róbert is, rajtuk kívül a horvát Vrucina is erőssége lehet a brigádnak. Meglátjuk… Egy biztos, még nem állt össze teljesen a Kaposvár…
Az elmúlt években – egy kivétellel – rendre pont nélkül távozott a Kaposvár a Hungária körútról. És most is sanszos, hogy vereséggel zárja a budapesti kirándulását a somogyi együttes. Szerintünk a fiatal alakulat megnyerheti a találkozót! Tippünk ennek megfelelően: 1(x)!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik