Hírek

Szép környezetben, még több Rangadó

Megújult a focis portál, szakértőkkel elemzik az élvonal meccseit, jobban bepillantanak a kulisszák mögé és nagyon sok játék is lesz.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Hétvégén kezdődik az élvonalbeli pontvadászat, új köntöst kapott és több tartalommal jelentkezik a Rangadó.hu.

Az oldalon mindenki beállíthatja, melyik csapatnak drukkol, így olyan színvilágban olvashatja a hazai foci híreit, ami szemének a legkedvesebb. Az élvonalbeli meccsek eredményének alakulását élőben követhetik, a találkozókat és a focivilág eseményeit állandó szakértőkkel elemezik. Halmosi Zoltán, Szanyó Károly, Toma Árpád, Pajkos János, Herczeg András, Szűcs Mihály, Köves Roland, Őze Tibor, Vass László és Tiber László is itt mondja el véleményét.

A videó rovatban láthatják az NB I-es meccsek összefoglalóit, és a foci csodálatos világának legviccesebb pillanatait is.

És persze Tuti Kapitány is lendületben marad. Minden nap érkeznek a tuti biztos tippek a sportfogadás szerelmeseinek. Szelvényt tölthetnek és küldhetnek játékba, de elleshetik a többi olvasónk tutiját is.

Ha már a játékoknál tartunk… Kettő is lesz! Indul az olimpia, az eseményekre tallérokkal lehet fogadni, a fődíj pedig egy legújabb iPhone lesz.

Rövidesen a saját álomcsapatát is összeállíthatja mindenki, méghozzá az NB I legjobb focistáiból. Az értékes nyeremények itt sem maradnak el.

Jó olvasást, jó játékot mindenkinek! Klikk a rangado.hu-ra!

Ha pedig minden nap, azonnal szeretnél értesülni a foci világ híreiről, nyomj egy like-ot a Facebook oldalunkra is!

Olvasói sztorik