Hírek

Fogadj pénz nélkül, nyerj egy iPhone-t!

Indul a londoni olimpia, indul a rangado.hu játéka. Gyűjtsd össze te a legtöbb aranytallért!

Fogadj a londoni olimpia eseményeire, és nyerd meg a legújabb iPhone-t!

Elindult a rangado.hu legújabb játéka, ahol a londoni olimpia eseményeire fogadhatnak, pénz kockáztatása nélkül, de komoly nyereményekért.

Minden játékos 1000 tallérral gazdálkodhat, amit a regisztrációkor írunk jóvá a számláján. A tallérokból az ötkarikás játékok eseményeire fogadhatnak a folyamatosan, napról napra újabb eseményekkel bővülő kínálatunkból. A nyereménytallérokat természetesen újabb fogadásokba lehet „fektetni”.

FIGYELEM! A KÍNÁLAT FOLYAMATOSAN FRISSÜL! ÉRDEMES ÚGY JÁTSZANI, HOGY A NYEREMÉNY TALLÉROKAT IS VISSZA LEHESSEN FORGATNI!

Érdemes lesz tehát többször visszatérni és játszani. Érdemes bizony, hiszen az, aki a játék végére a legtöbb tallért gyűjti össze, gazdagabb lesz a legújabb iPhone-nal. A második és a harmadik helyezett egy ajándékcsomagot nyer.

A mérkőzésekre egyesével lehet fogadni (kombinált szelvény nincs) és egy fogadásnál tetszőleges mennyiségű tallért lehet felhasználni. A nyereménytallérokat legkésőbb 24 órával az esemény lezárását követően írjuk jóvá a jól tippelő virtuális számláján.

A játék állását folyamatosan közöljük.

A játék július 25-től augusztus 12-ig tart. A hivatalos végeredményt augusztus 14-én tesszük közzé.

Ha játszani szeretne, ide kell klikkelni, a játék feltétele a rangado.hu Facebook oldalának like-olása.

A Rangadó legutóbbi játékának közjegyző előtti sorsolását ide kattintva nézhetik meg.

Olvasói sztorik