Hírek

EL, 2. kör: horvát és ciprusi sikerek!

A Slaven Belupo idegenben is győzhet, a Levadia pedig kettővel kaphat ki a Famagusta otthonában...

Portadown-Slaven Belupo 2!

Súlyos verést mért az első meccsen a horvát gárda az észak-ír együttesre. Szerintünk idegenben is jobban lesznek déli szomszédaink…
Az első meccsen egy hatost gurított a horvát alakulat az észak-írnek! A visszavágó tehát formalitásnak tekinthető. Minden a Slaven sikere mellett szól: a fiúk játékban vannak, remekül, idegenbeli győzelemmel kezdték a bajnokságot, és nagyszerű játékkal nyertek az első mérkőzésen. Ehhez képest a Portadown ugyan a Shkendija 79 Tetovo ellen ment egy kört, de összességében nem várunk tőle sokat.
Azt gondoljuk, hogy bár a horvát együttes vélhetően takarékon szerepel majd a Shamrock Parkban, de ez a visszafogott teljesítmény is elegendő lesz majd a győzelemhez. Húzzuk be a 2-est!

Anorthosis Famagusta-Levadia Tallinn (0-1) 1! +2,5!

Észtországban kétgólos előnyre tett szert a ciprusi alakulat, és szerintünk a visszavágón is kettő lesz majd közte, természetesen a hazaiak javára.
3-1-re nyert Tallinnban a ciprusi gárda, amely legutóbb a 4. helyen végzett hazája bajnokságában. A társulat most kapcsolódott be a küzdelemsorozatba, és Levy mester reményei szerint még jó ideig érdekelt lesz brigádja az EL-ben. A Famagusta keretében sok a dél-amerikai és a dél-szláv játékos, tehát a tréner izmos kis csapattal veheti fel a küzdelmet a nemzetközi porondon. A bajnoki rjat mahd ugyan csap szeptemberben lesz, de azért már edzésben vannak a szigetlakók egy jó ideje.
Az ellenfél az észt társulat lesz, amely a bajnokságban ugyan veretlen még mindig, 19 forduló elteltével, ugyanakkor így sem áll az élen. A Levadia egy kört már ment az EL-ben: baltikumi rangadón, idegenben lőtt góllal ütötte ki az FK Siauliai-t a továbbjutástól.
Vad reményei mégsem lehetnek a csapatnak, hiszen hazai környezetben sem tudták megszorítani az Anorthosis együttesét: már 3-0-ra mentek a ciprióták, amikor érkezett Morozov szépítő találata a hajrában.
Tehát, kedves sporttársak, az a határozott érzésünk, hogy a Famagusta kettővel elveri a derék észteket. Húzzuk be a hendit, és a +2,5-ös opciót is!

Olvasói sztorik