Hírek

Szurkolók egy álomért!

Küldjük el a családokat a lelátóról...NYARALNI!!

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Példaértékű összefogásra buzdítják a szurkolókat, futballbarátokat a Szurkolók egy álomért! kezdeményezés szervezői. Alább változtatás nélkül közöljük a www.szurkolocsalad.gportal.hu/ felhívását:

A Carpathian Brigade, a Szurkolói Iroda, valamint a legnagyobb magyar táborok (Debrecen, Diósgyőr, Ferencváros, Haladás, MTK, Újpest, Videoton, Zalaegerszeg) összefogásában egy olyan, Magyarországon és feltehetőleg a világon is teljesen egyedülálló kezdeményezésnek lehettek részesei, amely a magyar családok nyarát teszi felejthetetlenné!

A táborok vezetői pár ösztönző mondatban mondták el véleményüket a kezdeményezésről:

“Kedves Barátaim, Szurkolótársaim!

Ti, kik részesei vagytok egy-egy szurkolótábornak, tagjai vagytok egy közösségnek, melyben különböző táborok évről évre törekszenek segíteni a rászorultakon – ki így, ki úgy -, most egy olyan kezdeményezésnek részesei lehettek, mely minden magyar szurkoló közös álmát váltja valóra. Egy NEMZET foghat most össze, hogy megmutassa, a magyarság mindenkori fenntartói, a CSALÁDOK felé érzett felelősségtudata hatalmas! Mi, szurkolók megtanultuk, hogy ha kell, nem számíthatunk másra, csakis egymásra. A rászoruló szurkolótársaink most is számítanak ránk! Segítsük hát őket életük egy rövid szakaszának boldogabbá tételéhez!”

– Somogyi József, Carpathian Brigade –

“Fradista Barátaim!

Bár a lelátón nincs köztünk különbség, mind egyek vagyunk egy célért, azonban a hétköznapokon sajnos vannak olyan zöld-fehér családok, akik igazán tudják, mi az a nélkülözés. Most megmutathatjuk, mennyire tudunk küzdeni egy álomért, ez az álom pedig néhány Fradista lurkónak és a szüleiknek, egy felejthetetlen nyaralást jelent. Váltsuk együtt valóra ezt az álmot!”

– Olajos Iván, Ferencváros –

“Tisztelt Haladás, és más táborok szurkolói!

Úgy gondolom, hogy megmutathatjuk az egész országnak, hogy egy nemes ügyben igenis össze tudunk fogni és szurkolótársainknak és családjainknak tudunk örömet okozni! A jelmondat “Szurkolók egy álomért!” önmagáért beszél, és szerintem lehetünk mi zöld, lila, piros, vagy bármilyen vérű szurkolók, meg tudjuk közösen valósítani ezen kezdeményezést! Fogjunk tehát össze, és tegyük emlékezetessé rászoruló társainknak, hogy családjukkal elutazhassanak nyaralni!”

– Keringer Zsolt, Haladás –

“Szurkolótársaim, Barátaim!

Szurkolónak lenni jó dolog. Szurkolni a csapatnak a legfontosabb nekünk. Segíteni a nélkülöző szurkolótársainkon, ugyanolyan fontos! Segítsetek nekünk, hogy segíthessünk másoknak, akik nem tehetik meg, hogy bármikor elutaznak/elmennek valahova! Mindenkire számítunk, mert mindenki számít!”

– Tóth Gábor, MTK –

“Kedves újpesti szurkolótársaim!

Mi mindig híresek voltunk az összetartásunkról, arról, hogy egymásért tűzbe is megyünk. Most lehetőségünk van rá, hogy ne csak a lelátón, hanem azon kívül is segíthessünk a rászoruló társainkon. Egy nagyszerű kezdeményezésnek köszönhetően közösen hozzá segíthetjük egy-egy társunkat és családját egy nyaraláshoz. Kérünk minden Újpest szurkolót, hogy támogassa az ügyet és szerezzünk közösen egy felejthetetlen élményt nélkülöző barátainknak.”

– Ajtony Richárd, Újpest –

“Fehérvári szurkolótársaim!

Az elmúlt években sikerült valódi tartalommal megtöltenünk a Vidi-család kifejezést. Eljött az idő, hogy a családunk rászoruló tagjainak segítsünk egy felejthetetlen nyaralás elérésében! Egyúttal ez egy újabb alkalom, hogy a szervezett szurkolói csoportok egy összefogás keretében megmutathassák, hogy társadalmilag felelős dolgokban is lehet ránk számítani. Kérünk mindenkit, hogy lehetőségeihez mérten támogassa az ügyünket!”

– Őri Márk, Videoton –

“ZTE Család!

Szurkolótársaim! Mi egy nagy közösséget alkotunk, mely közösségnek vannak könnyebb, illetve nehezebb sorsú tagjai. Itt az idő, hogy megmutassuk, tudunk igazi Család lenni! Segítsünk egy nehéz helyzetű családtagunkon. Tegyük számára/számukra feledhetetlenné ezt a nyarat! Előre az égi színekért!”

– Rózsa Szabolcs, Zalaegerszeg –

Sajnos, ma Magyarországon több ezer család küzd olyan gondokkal, hogy miből fizessék be a sárga csekkeket, miből öltöztessék a gyerekeket vagy mi kerüljön este az asztalra. Rengetegen élnek napról, napra és a mindennapi gondok, anyagi nehézségek szürkévé teszik egy amúgy “színes” család életét is. Sajnos a nélkülözésen nem tudunk segíteni (ezt a problémát nálunk “okosabb és felettünk álló” embereknek kellene megoldani), viszont abban igen, hogy vigyünk egy kis fényt és örömöt egy ilyen család életébe! Ha összefogunk, akkor egy olyan meglepetést okozhatunk egy rászoruló családnak, melyre talán örök életükben emlékezni fognak! Kizökkentjük őket egy egész hétre a monoton, szürke, gondokkal teli hétköznapokból és egy olyan nyaralást ajándékozunk nekik, ahol maximum az lehet a legnagyobb problémájuk, hogy aludjanak-e délig, vagy inkább már kora reggel lubickolni menjenek a hűsítő habokba. Ennél nagyobb ajándékot tán nem is kaphat egy olyan, többgyermekes család, melynek csak álmaiban juthat eszébe, hogy akárcsak pár napra is, de pihenni menjen!

Olyan családok jelentkezését várjuk, akik magukra ismertek a fentebbi sorokban és ismerik a nélkülözés ezen formáját. Részleteket az alábbi linken lehet elérni.

Nektek, szurkolótársak, pedig nincs más feladatotok, mint segíteni szebbé tenni szurkolótáborodban egy család nyarát! Elsősorban, természetesen pénzadományokra számítunk, de ha esetleg valaki konkrét szállást tudna felajánlani, azt is őszinte örömmel fogadjuk, akkor talán még több nyereményt tudnánk kisorsolni! Minél többen, minél többel segítetek, annál komolyabb nyaralást tudunk szervezni, ki tudja, ha eléggé összefogunk, talán még egy külföldi út is összejöhet!

Részleteket az alábbi linken lehet elérni.

Személyes kapcsolatfelvétel

Mutassuk meg a világnak, hogy mi a családokat nem elüldözni akarjuk a lelátókról, bizonyítsuk be, hogy mi valóban együtt, egy NAGY CSALÁD vagyunk!

Segítségeteket ezúton is köszönjük!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik