Hírek

Vandálok Lovrencsics közelében

Letörték Lovrencsics Gergő garázsban parkoló autójának mindkét visszapillantó-tükrét.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A képen látható látvány fogadta vasárnap reggelre a Pápáról néhány hete a lengyel Lech Poznan csapatához szerződött Lovrencsics Gergőt és magyarországi vendégeit a fiatal középpályás ideiglenes otthonául szolgáló apartman-ház mélygarázsában.

A Rangadó.hu értesülései szerint Lovrencsics Gergő leendő sógora szombat este parkolt le a mélygarázsban, ahol minden lakáshoz tartozik egyautónyi hely. Mivel rend a lelke mindennek, azt is meghatározták, hogy ki, hányas számú parkolóba állhat. A magyar játékos lakásához rendelt hely azonban foglalt volt, ezért egy másik, üresen árválkodó parkolóban hagyták éjjelre a járművet.

Mint utóbb kiderült, nagyot hibáztak. Reggelre ugyanis valaki letörte a gépkocsi mindkét visszapillantó tükrét. A vandál alapos munkát végzett, amivel jelentős kárt okozott.

Az ügy a rendőrségen folytatódott, ahol Lovrencsicsék ismeretlen tettes ellen feljelentést tettek. A poznani rendőrök sok jóval nem kecsegtették őket, azt a lehetőséget azonban kihasználták, hogy közös képen pózoljanak kedvenc csapatuk újdonsült szerzeményével.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik