Hírek

Ez gyerekjáték! – második kérdés

A Rangadó.hu, valamint a Tessloff és Babilon Kiadó játéka gyermekeknek, az Európa-bajnokságról!

Kapcsolódó cikkek

Utánnyomásban, aktualizálva megjelent a Tessloff és Babilon Kiadó Junior Mi Micsoda sorozatának Focikönyv című kiadványa. A kötet, és egyben az ismeretterjesztő sorozat az 5-7 éves korosztály számára készült.

Mit tanulhatsz az edzéseken? Mit jelentenek a pályán lévő vonalak? Milyen feladatai vannak a bírónak? Milyen büntetés jár a szabálytalanságokért? A focit az egész világon ismerik?

A Mi Micsoda Junior sorozat 6. kötete a foci világába vezeti be a kis olvasót. Betekinthet az Újfalu FC edzésére és öltözőjébe, és kiderül, hogyan edzenek a profik, milyen bajnokságokat rendeznek hazánkban és a nagyvilágban.

A rejtélyes kukucskálók mögött mindig érdekes információ vagy feladat lapul. Ezáltal is bővülnek a kicsik ismeretei, és egyre többet tudnak meg a fociról és szabályairól.

Óvodásoknak és kisiskolásoknak ajánljuk!

24 oldal, 2950 Ft

A Rangadó.hu, valamint a Tessloff és Babilon Kiadó két héten át tartó játéka gyerekeknek szól. Ezalatt összesen három kvízkérdésre kell helyes megfejtést küldeni a kapcsolat@rangado.hu e-mailcímre. Aki mindhárom kérdésre jól válaszol, az megnyerheti az öt darab Junior Focikönyv egyikét!

Második kérdésünk:
Általában hányas számú mezt visel a kapus?
a) 1-es
b) 10-es
c) 11-es
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik