Hírek

Bódi, Elek, Lencse és Varga külföldön?

Több NB I-es kulcsjátékos távozhat külföldre idén nyáron.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

– Bódi Ádám, Elek Ákos, Lencse László és Varga József pályázik a legnagyobb eséllyel arra, hogy idén nyáron külföldön folytassa pályafutását – nyilatkozta a hatharom.hu oldalon Vörösbaranyi József menedzser, aki többek között Bódi, Elek és Lencse képviselője. – Konkrét ajánlat még egyik játékosra sem érkezett, egyelőre tapogatózásról, érdeklődésekről beszélhetünk, vagyis nem egyértelmű, hogy biztosan klubot cserélnek. Egyiküknek sem járt le a szerződése, valamennyi labdarúgóért fizetnie kell a kérőnek.

A menedzser szerint nem véletlen, hogy az említett játékosok felkeltették néhány külföldi klub érdeklődését, mindannyian jó teljesítményt nyújtottak az elmúlt időszakban.

– Varga és Elek rendszeresen szerepelt a válogatottban, Bódi és Lencse pedig az NB I-ben nyújtott kiemelkedő teljesítményt – magyarázta Vörösbaranyi József. – Természetesen mások is szóba jöhetnek, könnyen lehet, hogy a júliusi Bajnokok Ligája- vagy Európa Liga-selejtezőket követően bővül azon magyar játékosok sora, akik külföldre szerződhetnek. Angol, olasz és német klubok érdeklődnek Bódi, Elek és Lencse iránt. Varga nem az én játékosom, de hallottam a Swansea-ről. A magyar válogatott utóbbi részsikerei nagyobb érdeklődést generáltak futballunk iránt és ez jótékonyan hat a játékospiacra. Úgy érzem, évről évre nagyobb a fejlődés, több magyar labdarúgó iránt érdeklődnek.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik