Hírek

Spanyol-francia viszály!

A harmadik negyeddöntőben igaz klasszisok találkoznak: szerintünk a spanyolokat nem lehet még megállítani...

Spanyolország-Franciaország 1(x) Spanyol továbbjutás! Több francia sárga lap!

Futball-nagyhatalmak csapnak össze a legjobb négy közé jutásért! Szerintünk a hispánok kerülnek ki győztesen a csatából, ám nem lesz ez egy egyszerű történet.

Del Bosque együttese – ha a vártnál nehezebben is – de csoportelsőként jutott tovább a C-jelű kvartettből. Az olaszok elleni iksz tán még borítékolható is lett volna, az írek elleni parádé önmagáért beszélt, de bizony a horvátok ellen éltek meg nehéz perceket Iniestáék. A hajrában azért csak a maguk javára sikerült fordítani a meccset, bár voltak pillanatok, amikor még a továbbjutás is kérdéses volt számukra. Ugye emlékszünk még Casillas néhány bravúrjára?!
A hispánok tehát 7 ponttal végeztek az élen, 6-1-es gólaránnyal. A gárda szerintünk a legerősebb a viadalon, de, hogy ezt a pályán is bizonyítani tudják-e majd Torresék, nagy kérdés. Szerintünk mindenesetre a mai napon még igen…
A gallok bukdácsoltak eddig a tornán: az angolok ellen unalmas döntetlennel nyitottak, majd rutinból lehozták a házigazdák elleni ütközetet. Aztán jött a svédek elleni pofon: 2-0-ra kapott ki Laurent Blanc alakulata, ám végül az ukránok veresége miatt továbbléptek a csoportjukból. Igaz, csak 2. helyen.
Így viszont a spanyolokkal kell megmérkőzniük Benzamáéknak, amely ugye nem egy egyszerű történet. Mert az eddig mutatott játék minden bizonnyal kevés lesz. A gárda az első két meccsen sem brillírozott, de a védelme legalább működött. De Ibráék ellen már a hátsó alakzat is sokat betlizett.
A sztárok eddig mélyen tudásuk alatt teljesítenek, Nasri, Benzema, és Ribery sem tudott sokat hozzátenni a gallok teljesítményére.
Azt gondoljuk, hogy ennek ellenére nem kizárt, hogy döntetlennel zárul a kilencven perc. És nem várunk sok gólt sem. Óvatos összecsapáson végül Fabregasék örülhetnek majd. Több sárgát kapnak majd a franciák, és jó eséllyel lesz legalább 11 szöglet is az összecsapáson!

Olvasói sztorik