Hírek

Végre svéd másodosztály!

A Ljungskije a Degeforsot fektetheti két vállra, a Brommapojkarna-Varbergs meccsen pedig jöhetnek a gólok, no és a hazai siker is...

Ljungskije-Degefors 1

Végre nem európai klasszisokra, hanem a Superettan együtteseire fogadhatunk önfeledten! Izgalmakból lesz bővel, ez tuti!
Vegyük akkor a legfontosabb alapparamétereket. A Ljungskije a 6., 12 mérkőzésen 19 pontot szerezve. Otthon, a Markbygg Arenában edig 3-2-1-es mérleget hozott össze Tor-Arne Fredheim együttese. Remek formában vannak a fiúk, hiszen a Falkenberget saját pályájukon, a feljutásra ácsingózó Hammarbyt pedig idegenben verte az alakulat!
Tavaly a középmezőnyben végzett a brigád, ám az idei kiírásban egy osztályozós hely akár még össze is jöhet az együttesnek.
Az ellenfél tavaly kis híján odaért a dobogóra, ám az idén beragadt a rajtnál: jelenleg mindössze a 13. pozícióban tanyázik a gárda, 12 fellépésen csak 10 egységet sikerült behúznia. Idegenben botrányosan gyenge az alakulat: 0-1-5 a sora! Ehhez 1-10-es gólarány párosul… És a formája sem biztató: legutóbbi három ütközetében pont nélkül maradt…
És akkor arról még nem is csacsogtunk, hogy Ljungskijébe nem nyerni jár a Degefors… Az elmúlt öt párharcból négy hazai sikerrel végződött, egy pedig döntetlennel…
Nos, kedves blogtársak, szerintünk nem szakítanak a hagyományokkal a csapatok, és a házigazda három ponttal gyarapodik. Húzzuk be a hazait!

Brommapojkarna-Varbergs +2,5! 1!

Gólokkal, no és azért összességében hazai sikerrel kalkulálunk a svéd másodosztály Grimsta IP-benr rendezndő összecsapáson.
A Bromma’ eddig remekel a bajnokságban, pontosabban hazai környezetben igazán félelmetes teljesítményre képesek a fiúk. 6-ból 6 győzelem, 13-3-as parádés gólaránnyal kiegészítve. Idegenben nem megy azért ennyire jól a társulatnak (2-0-4), ám a 8-0-4-es összmérleg így is elegendő a 2. pozícióhoz. Tehát 24 pontja van az együttesnek, 20-17-es a találati mutató az eddig lejátszott mérkőzéseken.
A Brommapojkarna formájára sem lehet panasz, hiszen Magnussonék három sikerrel a hátuk mögött érkeznek a mai összecsapásra.
A Varbergs középcsapat jelenleg, 12 meccsen 18 pontig jutott. Idegenben nem teljesít l az együttes: 1-2-3 a mutatója, egyetlen sikerét még a nyitófordulóban aratta a Varbergs a gyengécske Varnamo otthonában.
A Varbergs mostanság mindent “csinált”, idegenben jobbára bukott, otthon meg nyeregetett. Az elmúlt hetek eredménysora alapján botorság lenne formáról beszélni…
Az az érzésünk, hogy e két együttes legalább eljut három találatig! Húzzuk be a +2,5-ös opciót, egy másik szelvényen pedig a hazai esélyt…

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik