Hírek

Gajda Istvánra emlékeznek Maglódon

Az idén 100 éves Maglódi Torna Club június 23-án, szombaton tartja jubileumát.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A rendezvény egyben Gajda Istvánnak is emléket állít. A szervezők a teljes bevételt az autóbalesetben elhunyt labdarúgó családja részére ajánlják fel. Az emléknap egyik szervezője Gyepes Gábor.

– Lehet, ha homokba dugom a fejemet, és arra törekednék, hogy lezártnak tekintsem életemnek azon szakaszát, amelynek fontos szereplője volt a legjobb barátom, akkor felkavarna egy ilyen emléknap szervezése. Én azonban minden nap nagyon sokat gondolok Pistire, noha nincs közöttük, szerves része az életemnek – nyilatkozta Gyepes. – Sok szituációban emlegetjük, hogy ő vajon erre vagy arra mit mondana, valóban úgy teszünk, mintha mellettünk lenne. Remek humora volt, rengeteget nevettünk együtt. Egy ilyen tragédiát képtelenség feldolgozni, de az életünk, a családja élete megy tovább, ezért is fontos, hogy szombaton minél többen jöjjenek el, és egyrészt emlékezzenek Gajda Istvánra, másrészt pedig támogassák a feleségét, a gyerekét.

Jelenlegi és korábbi klasszis játékosok is jelezték, hogy pályára lépnek Maglódon: ott lesz többek között Mátyus János, Hrutka János, Lisztes Krisztián, Buzsáky Ákos, Szalai Ádám, Futács Márkó és Gulácsi Péter is. Gajda István nevelőegyesülete, a Ferencváros is részt vesz a rendezvényen, az FTC első csapata 17 órától a Maglód ellen meccsel.

A belépőt váltó vendégek között sztárok által dedikált ereklyéket sorsolnak ki, illetve aláírt mezekre is licitálhatnak a nézők.

Olvasói sztorik