Hírek

Kecskeméten folytatja Sós Márkó

Az NB II-ből kiesett REAC-tól az élvonalbeli KTE-be igazolt a több poszton bevethető játékos.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az NB II-ből kiesett REAC-tól az élvonalbeli KTE-be igazolt a több poszton bevethető játékos.

A 21 éves Sós Márkó a Honvéd nevelése, a kispestieknél mutatkozott be az NB I-ben. A klub második csapatában az NB II-ben 35 mérkőzésen négy gólig jutott, majd 2011 augusztusában a REAC-hoz igazolt. Az elmúlt szezonban 26 mérkőzésen öt gólt szerzett a rákospalotai csapat színeiben, ahol alapember volt. 2015 nyaráig kötelezte el magát a KTE-hez – áll az alföldiek honlapján.

Sós tavaly már szerepelt Kecskeméten próbajátékon, és akkor jó benyomást tett a szakvezetésre.

Van egy távozó is, Balog Marcell. Ő télen tért vissza Kecskemétre a Cegléd csapatától, ám a tavaszi szezon során kevés lehetőséget kapott, és főleg az NB III-as csapatban számoltak vele. Most közös megegyezéssel távozott.

A csapat egyébként hétfőn megkezdte a felkészülést. A keret még nem teljes, hiszen van, aki néhány nappal több szabadságot kapott, és többen még rehabilitációjukat töltik. A csapattól külön készült Gyagya Attila és Mohl Dávid, míg Varga Róbert és Antal Botond még műtétet követően lábadozik. Borszéki Csaba a strandlabdarúgó-válogatottal edzőtáborozik. Próbajátékra jelentkezett Merczel Zsolt, aki legutóbb a Vasasban szerepelt.

Olvasói sztorik