Hírek

Nem hibáznak a németek!

A dánok sem tudják feltartóztatni Gomezéket, a portugálok és a hollandok pedig jól összerugdossák egymást...

Dánia-Németország 2!

A B-csoportban nagyon kusza a helyzet: még mindenki továbbjuthat, ugyanakkor valamennyi gárda ki is eshet. Mi arra voksolunk, hogy a németek ott lesznek a legjobb nyolc között, méghozzá száz százalékos teljesítménnyel a hátuk mögött.
A dánok nincsenek könnyű helyzetben, bár e kijelentés is relatív, hiszen a hollandok mondjuk szívesen cserélnének Morten Olsen alakulatával. Mert az északiaknak három pontjuk van: legyőzték a narancsosokat, majd kikaptak a Portugáliától.
Az első mérkőzésen nagyon fegyelmezetten védekeztek Kjaerék: Robbenék nem tudtak mit kezdeni a dán fallal. A siker után a luzitánok vártak Rommedahlékra, és amennyire parádésan működött az első ütközetben a dán retesz, annyira nem klappolt a védekezés Ronaldoék ellen. A piros-fehérek kétgólos hátrányba kerültek, és bár Bendtner vezérletével sikerült egyenlíteniük, végül pont nélkül maradtak.
A feladat adott: a tuti továbbjutáshoz győznie kellene a piros-fehéreknek, hiszen ha nem nyernek, és a másik meccsen a portugálok pontot, pontokat szereznek, akkor Morten Olsen alakulata csomagolhat. Sőt, mivel a portugáloktól kikaptak a fiúk, így ha a zárónapon ugyanannyi egységet zsebelnek be Bendtnerék, mint Naniék, akkor is mehetnek haza az északiak. A győzelem viszont majdnem biztos továbbjutást jelent (Itt is lehet még kusza a helyzet, hiszen amennyiben nyernek a dánok és a portugálok is, akkor három hatpontos alakulat áll majd az élen…)
A németek legyőzése viszont nem ígérkezik könnyű feladatnak, ugyanis Gomezék remek formát mutatnak az Eb-n. A germánok szárnyalnak, a portugálokat és a hollandokat is egy góllal gyűrték le Neuerék.
Özilék ötletes futballal rukkolnak elő, elől pedig Mario Gomezzel nem bírnak az ellenfelek. A center kiválóan futballozik, immár három találatnál jár.
Lahmék tehát eddig elvarázsolták a szurkolóikat. A Nationalelf valóban olyan játékkal rukkolt eddig elő, amellyel akár a fináléig is eljuthat.
Boateng nem lehet ott a meccsen, hiszen mindkét meccsen kapott egy-egy sárga lapot.
Összességében azt gondoljuk, hogy a németeknek nem jelenthet gondot a dánok legyőzése. A sikerrel csoportelső lesz a gárda, és így kedvezőbb helyzetből várhatja majd a negyeddöntőt. Tippünk tehát német siker, és abban is biztosak vagyunk, hogy a dánok kapnak több sárga lapot a találkozón.

Portugália-Hollandia +4,5 sárga lap: IGEN! Lesz kiállítás: IGEN!

Elgurulnak a gyógyszerek ezen az összecsapáson! A narancsosok botrányosan szerepelnek eddig a tornán, és vélhetően búcsúzni is kényszerülnek a kontinensviadaltól.
A portugálok életben tartották a reményüket a továbbjutásra a dánok legyőzésével: három ponttal állnak, és ha nyernek, szinte biztosan továbbjutnak. Ha leikszelnek, akkor nagyon kell szurkolniuk a németeknek. Ha kikapnak, akkor sem szabad nagyon alulmaradniuk, hiszen ha a germánok legyűrik a dánokat, akkor három, hárompontos alakulat áll majd a halálcsoportban.
Feszült mérkőzés lesz, az biztos! És azt ugye tudjuk, hogy a latinok hajlamosak elveszíteni a fejüket…
A hollandok óriási csalódást okoztak eddig: két meccsen két vereség, és összességében kiábrándító játék. A továbbjutásukhoz nagy szerencse kellene, és mindenképpen három pont. Látva az elmúlt 180 percben mutatott teljesítményüket, erre sem látunk komoly esélyt…
A meccset szerintünk nem nyerik meg a narancsosok, ám a kimenetel helyett sokkal inkább abban vagyunk biztosak, hogy e két alakulat paprikás mérkőzést vív majd egymással.
Lesz sok sárga lap, sőt, azt sem tartjuk kizártnak, hogy lesz legalább egy kiállítás is a találkozón!

Olvasói sztorik