Hírek

Álomcsapat álomnyereményekért!

Folytatódik "Álomcsapat" nevű játékunk! Az Eb-re időzített Tuti Kapitány-játék olyan népszerűségnek örvend, hogy a kontinensviadal kezdetét követően is fogadunk nevezéseket.

Költsék el a Tuti Tallérokat!

Az Eb előtt nevezőket 200 Tuti Tallér illette meg: ebből állíthatták össze az egy kapusból, három védőből, négy középpályásból és három csatárból álló álomcsapatukat. Közkívánatra folytatódik játékunk! Az első csoportkör végéig csapatot összeállító új versenyzők 190 Tuti Tallérból gazdálkodhatnak, aki pedig ezt követően, de még a második csoportkör végéig adja le álomcsapatát, annak 180 Tuti Tallér a költségvetése. Utolsó esélyt pedig azoknak adunk, akik a nyolcaddöntő előtt nevezik meg az Eb álom-tizenegyét, ám nekik 170 Tuti Tallérból kell megoldaniuk ezt a feladatot.

Álomnyeremények

Eddig nem árultuk el a nyereményeket, azonban ezt sem tartjuk magunkban. Az Álomcsapat harmadik helyezettje a magyar válogatott dedikált mezét kapja ajándékul. A második VIP belépőt kap a magyar nemzeti tizenegy egyik világbajnoki selejtezőjére. A győztes pedig élőben láthat álomcsapatokat: elutazhat egy általa kiválasztott Bajnokok Ligája-csoportmeccsre a 2012/2013-as szezonban! Lehet ennél nagyobb motiváció egy futballdrukkernek? Ugye, hogy nem!

Írja meg Álomcsapatát!

A játék leírása itt található, játékosainkat pedig arra kérjük, hogy a www.rangado.hu-n lévő cikk kommentjei között írják meg álomcsapatukat!

Olvasói sztorik