Hírek

Trelleborgs-Landskrona, egy svéd csemege!

Már csak egyet kell aludni... Ám este kilencre az már kiderül, hogy vajon esik-e három találat a Trelleborgs-Landskrona svéd második ligás meccsen! Szerintünk igen!

Trelleborgs-Landskrona +2,5! Mindkét fél betalál: IGEN!

Nem lesz hiány gólokból a csütörtök esti trelleborgi meccsen! Mindkét háló megzördül legalább egyszer, ez tuti!
Nagyot változott a világ a déli együttessel: tavaly még az élvonalban küzdött a Trelleborgs, az idén viszont már egy osztállyal lejjebb szerepel a brigád, méghozzá csapnivalóan! Mert a csapat 9 meccset követően 6 ponttal mindössze a 14., négy egységgel leszakadva az előtte állótól. A Vångavallen-ben sem megy jól Aspéknak: 1-2-2 a mérlegük, csak a gyengécske Umeát verték el, legutóbb pedig a szintén nem túl acélos Varnamo babrált ki velük (1-2).
Gyenge forma, rossz teljesítmény, az igazat megvallva nem túl sok minden szól a derék kikötővárosi együttes mellett…
A Landskrona 16 ponttal a 6., igaz Henrik Larsson tanítványai egy meccset többet játszottak. Otthon bivaly-erős a gárda (4-0-1), idegenben azért lényegesen visszafogottabban teljesítenek a fiúk (1-1-3).
A formájukra leginkább a szeszélyes jelző illik, hiszen hol nyernek, hol kikapnak (5-1-4). 17-15-ös gólarányuk viszont arra enged következtetni, hogy nem feltétlenül a védekezésre helyezik a hangsúlyt – ismerve trénerüket, ezen egy cseppet sem csodálkozhatunk…
Az elmúlt években nem nagyon futott össze a két gárda, viszont a 2000-es évek elejéről vannak közös emlékeik. Nos, mindhárom meccsüket ebben a felállásban a hazai együttes nyerte meg, és mindannyiszor jött a +2,5-ös opció!
Most is azt gondoljuk, hogy a gárdák nyílt meccset vívnak egymással. A Trelleborgsnak mennie kell előre, hiszen még jobban leszakadhatnak a tabellán, és ezt a vendégek kihasználhatják. Nem lesz egy óvatos meccs, húzzuk be a +2,5-ös, és a mindkét fél betalál opciót!

Olvasói sztorik