Hírek

Főpróbáznak az ukránok

Az örmények a kazahokkal bánhatnak el, az ukránok gólos meccset játszhatnak a törökökkel...

Örményország-Kazahsztán 1! -2,5!

Barátságos meccsre mindig óvatosan fogadunk, ám ma úgy érezzük, hogy a derék örmények leverik a kazahokat!
Az Eb-re természetesen nem jutott ki a két gárda, erre nagyobb esélye az örményeknek volt, akik a B-csoportban egészen tisztességesen szerepeltek. A 3. pozíciót szerezték meg Oroszország és Írország mögött, megelőzve például Szlovákiát, Macedóniát és Andorrát. Nem nyomták rosszul a fiúk, a csoportelső szbornajával például otthon ikszeltek, a szlovákoknak meg idegenben gurítottak egy négyest!
Három barátságos meccset vívtak a selejtezők óta: leverték Kanadát, kikaptak a görögöktől és a szerbektől. Általában nem a gólgazdag meccsek jellemzik a válogatottat, ma is meglepődnénk, ha sok találat lenne az összecsapáson.
A kazahok az utolsók lettek az A-csoportban 4 ponttal: megverték otthon az azerieket és ikszeltek saját közönségük előtt a z osztrákokkal. Ezen kívül más siker nem érte a gárdát, amely február végén a lettekkel játszott felkészülési mérkőzést, amely gól nélküli döntetlennel zárult.
Örményföldön eddig kétszer csaptak össze a felek: egyszer a házigazda, egyszer pedig a vendégek nyertek 1-0-ra. Szerintünk ma a vendéglátó örül majd, ám sok gól ezúttal sem várható…

Törökország-Ukrajna +2,5! Mindkét fél betalál: IGEN!

Nem kímélik egymást majd a felek: hangulatos, gólgazdag meccset vívnak majd a csapatok Ausztriában!
A törökök javában játsszák felkészülési mérkőzéseiket a sógoroknál: bolgárokat és a grúzokat leverték, a finnektől kikaptak. Aztán átrándultak Portugáliába, ahol az Estadio da Luz-ban verték Ronaldóékat (1-3)!
A Eb-ről lemaradt alakulat tehát jó formában van, és a Bulgária elleni ütközetet mindig jött a +2,5-ös opció…
Az ukránok lelkesen várják házigazdaként a kontinensviadalt, és ők is becsülettel meccselnek! A sárga-kékek május végén az észteket csúnyán elverték (4-0), viszont az osztrákoktól kikaptak (3-2). Oleg Blohin alakulata tehát néhány nappal az Eb előtt még meglehetősen hektikusan teljesít.
Gólos tippünket elsősorban a törökökre alapozzuk. Azt gondoljuk, hogy a félholdasok felszabadult játékkal rukkolnak elő, és ebben partnerre találnak az ukránokban. Meggyőződésünk, hogy mindkét védelem legalább egyszer kapitulál majd, és a találkozón akár három gól is eshet!

Olvasói sztorik