Hírek

Ha péntek, akkor ír csörgőlabda!

Ma a zöld sziget felé vesszük az irányt: egy első és egy második ligás meccset veséztünk ki. Mit nekünk az Eb-re való várakozás, ha egyszer a Finn Harps a Galway-nél vizitál!

Galway United-Finn Harps 2!

Előre leszögezzük: borzalmas, nézhetetlen kilencven percet várunk a Terryland Parkban, ugyanis két, csapnivaló passzban lévő alakulat feszül egymásnak. Ám a “Ki a gyengébb brigád?” vetélkedőt ezúttal a Galway nyeri, a meccset meg a Finn Harps…
Az ír második vonalban a sereghajtó fogadja a 6. helyezettet, tehát hátulról a harmadikat. Igazi csörgőlabda-csemege! 🙂
A Galway United még nem tudott nyerni, 12 fellépésen 3 iksz, mindegyik otthon, vendégségben pedig hat zakó… És a döntetlenek sem mostanság következtek be, az elmúlt öt bajnokiját (és egy kupameccsét) egyaránt elbukták a fiúk. Hátrányuk az utolsó előttivel szemben már most öt egység, tehát szépen kezd leszakadni a társulat.
A Finn Harps 12 ütközetben 12 pontig jutott (4-0-8), otthon és idegenben egyaránt 2-0-4-es sort hozott össze. Pocsék formában van a brigád, csak úgy, mint a vendéglátó, a Harps is bebukta legutóbbi hat találkozóját.
Ami viszont a Finn mellett szólhat, az az egymás elleni mérlegük! Az elmúlt hét meccsükből egy iksz mellett hatot e gárda nyert!
Kedves sporttársak, szerintünk megint a Harps győzedelmeskedik, de egy kérésünk lenne: senki, de senki ne linkeljen be elérhetőséget, amelynek segítségével nyomon lehet követni eme összecsapást! 🙂 Tippünk tehát 2-es!

Bray Wanderers-UC Dublin +2,5! 1!

Gólgazdag meccset vív egymással e két remek élvonalbeli középcsapat! Eljutnak a brigádok 3-ig, az tuti!
A helyzet tulajdonképpen nagyon egyszerű: adva vagyon két, kvázi a kiesés elől menekülő alakulat, amelyek rendkívül gyenge védelmekkel rendelkeznek. A hazaiak állnak most jobban, most a 8. helyen tanyáznak, 13 fellépésen 15 egységig jutva. Gólarányuk 20-25, a legtöbb találatot ők kapták a mezőnyben, igaz, a rúgott gólokkal sem állnak rosszul. Otthon 1-2-3-as sorral rendelkeznek, mellettük szól viszont, hogy épp a legutóbbi három hazai ütközetükön veretlenek maradtak.
Az UCD nagyon szeszélyesen teljesít, most éppen a 10. 12 ponttal, borzalmas túramutatóval (0-2-4). Idegenbeli gólaránya 6-12, tehát azért eseménydús meccsekre képesek az egyetemisták. Borzalmas formában voltak a kék-fehérek, ám legutóbb hatalmas meglepetést okozva megverték otthon a bajnokesélyes Sligot!
Az egymás elleni mérlegük az elmúlt két évben erőteljes Bray-fölényt mutat; szinte mindig a Wanderers nyert. Ám ebben a felállásban még az is szembetűnő, hogy mindig esett 3 gól.
Most sem lesz ez másként! Húzzuk be a +2,5-ös opciót, no meg azért a hazai siker felé hajlunk, erőteljesen…

Olvasói sztorik