Hírek

Kósát és Orbánt kifütyülték Debrecenben

Nem csak a kiváló hangulat és a tömött lelátók miatt vált emlékezetessé a DVSC bajnokavatása

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Rövid közjáték zajlott le a stadionban a lefújás után: az érmeket és a bajnoki serleget átadó Kósa Lajos polgármestert és Orbán Viktor miniszterelnököt ugyanis össznépi fújolás fogadta – írja a haon.hu.
Azt nem tudni, mennyire volt ez számukra meglepő, de az biztos, hogy ritkán fejezi ki tízezer ember egyszerre a nemtetszését a város, illetve az ország első emberével szemben.
Állítólag szó sem volt semmiféle szervezett tüntetésről, Kósa és Orbán egyszerűen ezt a reakciót váltotta ki ott és akkor tízezer DVSC-drukkerből. A polgármestert már nem először szidalmazták a leendő, korábban többször is beígért új stadion miatt, vélhetően az átadásig ez már nem is fog változni.
A debreceni arénát már a miniszterelnök is megígérte Loki-sállal a nyakában 2009-ben. Akkor 2012-re vizionálta az átadást, most a 2014-es év a nyerő dátum. Orbán Viktor egyébként az országban uralkodó általános politikai közhangulat miatt is kaphatott a néptől, de talán az sem teszi népszerűvé a DVSC stadionjában, hogy közismert: a Videotonhoz fűzik gyengéd szálak.

Olvasói sztorik