Hírek

Javításra készül az U21-es válogatott

Róth Antal együttese a nagyon jó erőkből álló török válogatottat fogadja Székesfehérváron.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A magyar U21-válogatott pénteken a székesfehérvári Sóstói Stadionban fogadja Törökország korosztályos csapatát. A két együttes őszi, isztambuli meccsén a mieink nem álltak messze a pontszerzéstől, de a törökök szerencsések voltak a kapu előtt, és 2-1-re megnyerték az összecsapást – írja az MLSZ honlapja.
Az aktuális ellenfél jelenleg 12 ponttal a második a csoportban, és célja, hogy legjobb másodikként kijusson az Európa-bajnokságra. A magyarok továbbjutási esélyeink már elszálltak, cél az első pontok megszerezése a selejtezősorozatban.
– Hasonló mérkőzésre számítok, mint Isztambulban, felkészültünk arra, hogy a vendégek próbálnak majd irányítani, és többet birtokolják a labdát. Kevesebb hibával kell játszanunk, mint az idegenbeli mérkőzésen, amelyen két pontrúgás után kaptunk elkerülhető gólokat. Ezúttal ilyen előnyt nem adhatunk az ellenfélnek. Mindenképpen szeretnénk javítani az eddigi szereplésen, mert meglehetősen frusztráló, hogy négy mérkőzés után még nem szereztünk pontot – mondta Róth Antal szövetségi edző.

Olvasói sztorik