Hírek

Utánpótlástornát rendez az FTC

Portugál, szerb, dán és osztrák vendégei is lesznek a Ferencváros U16-os tornájának.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A portugál Braga, a szerb Crvena Zvezda, a dán FC Nordsjaelland, az osztrák SNK Sankt Pölten, az Újpest FC és a Ferencvárosi TC U16-csapata lép pályára azon a nemzetközi utánpótlástornán, amelyet az FTC rendez péntektől hétfőig – írja az MTI.

– Ezzel a rendezvénnyel egy régi álmunk válik valóra, otthont adhatunk egy színvonalas nemzetközi tornának, amelyen felmérhetjük, hol tartanak fiatal labdarúgóink – mondta Orosz Pál, az FTC Zrt. vezérigazgatója a klub csütörtöki sajtótájékoztatóján. – Bízom benne, hogy a Ferencváros nevéhez méltóan fogunk szerepelni, és itthon tartjuk a torna megnyeréséért járó kupát.

Dragóner Attila, a Ferencváros utánpótlás-menedzsere szerint hatalmas lehetőség a fiataloknak egy ilyen nemzetközi torna.

– Igazi megmérettetés, ami szakmailag is segíti a munkát – tette hozzá a klub korábbi emblematikus játékosa. – Komoly ellenfeleket sikerült az európai porondról idecsábítani erre a négy napra, igazi focihangulat lesz a Népligetben és az Albert Stadionban a hosszú hétvégén.

A mérkőzéseket három helyszínen rendezik. A pénteki és szombati napon a Népligetben, vasárnap az Albert Stadion edzőpályáján, hétfőn pedig az Albert Stadion centerpályáján találkoznak a csapatok. A belépéskor a szurkolók jegyet kapnak, az ellenértéket a bejáratnál elhelyezett urnákba dobhatják (amennyit gondolnak), amellyel a Ferencváros utánpótlását támogathatják.

A csoportbeosztás
A-csoport: Ferencváros, Sankt Pölten, FC Nordsjaelland
B-csoport: Újpest FC, Crvena Zvezda, Braga
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik