Hírek

Székely Tibort hiába hívta az Ajka

Az FC Ajka vezetői a Haladás másodedzőjét, Székely Tibort szemelték ki az NB II-es csapat kispadjára.
Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A tréner azonban újabb egy évig Szombathelyen dolgozik, mert számára a vasi klub nem csak szakmai kérdés, hanem emocionális ügy is – írja a klub hivatalos honlapja.

A Haladás Sopron Bank másodedzője, Székely Tibor 2010 októberében, Aczél Zoltánnal együtt érkezett Szombathelyre, de tavaly decemberben is maradt a klubnál, amikor Artner Tamást nevezték ki vezetőedzőnek. A korábban a Szigetszentmiklóssal vezetőedzőként NB III-as bajnokságot nyerő Székely munkájára tavasszal máshol is felfigyeltek, az NB II-es FC Ajkánál szívesen látnának a szakmai munka első számú felelőseként. A kérdés immáron nem aktuális, hiszen Székely 2013. május 31-ig biztosan marad a Haladásnál.

– Valóban tárgyaltam korábban az ajkai vezetőkkel, ez még akkor történt, amikor nem dőlt el, hogy a megállapodásomat meghosszabbítják-e a Haladásnál, vagy sem – közölte Székely Tibor. – Az ajkai lehetőség mellett egyébként akadt két fővárosi NB II-es, és két akadémiai ajánlatom is. A Hali azonban mind szakmailag, mind pedig a szívemben elsőséget élvezett, és miután a vezetőktől időközben nagyon korrekt ajánlatot kaptam, újabb egy évre aláírtam Szombathelyen. Nyilván minden tréner álma, hogy vezetőedzőként dolgozzon, de jelenlegi feladataim kielégítőek a számomra. Itt van ugye a Haladás, aztán odahaza, Szigetszentmiklóson heti egyszer egyéni képzést tartok az NB II-es csapatnál. Ősztől pedig heti két napon lehetőségem nyílik arra, hogy az Illés Akadémia egyik korosztályos együttesénél besegítsek.

Olvasói sztorik