Hírek

Bajnoki döntő, edző nélkül

Eltiltás miatt nem ülhet a Berettyóújfalu kispadján Turzó József edző.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A szakvezetőt az MLSZ fegyelmi bizottsága május 22-től egy hónapra eltiltotta, így nem ülhet le a Mezei-Vill FC Berettyóújfalu kispadjára a Rába ETO elleni bajnoki döntőben!

OTP Bank Liga

Labdarúgó jogosulatlan szerepeltetése miatt indult óvási eljárás alapján a Ferencváros–Kecskemét mérkőzés pályán elért (2-1) eredményét törölték, és a mérkőzés három pontját 3-0-s gólkülönbséggel az FTC javára írták jóvá.

A Kecskemét honlapja szerint a testület Balog Szabolcs Marcell jogosulatlan szereplése miatt büntette meg az együttest, ő ugyanis sárga lapjai miatt nem léphetett volna pályára.

Görgényi Dávid (Vasas) 1 soron következő felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

NB II

Szűcs István (DVSC-DEAC) 1 soron következő felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Vágó Attila vezetőedző (Veszprém), mint visszaesőm a kispadtól és az öltözőtől 1 soron következő NB II-es bajnokira szóló eltiltást kapott.

Teremlabdarúgó NB I

Tárgyalás megtartása után Turzó József vezetőedző (MVFC Berettyóújfalu) korábbi pénzbüntetéssel kapcsolatos határozatát megváltoztatták, és a sportszakembert a labdarúgással kapcsolatos tevékenységtől 2012. május 22-től kezdődően 1 (egy) hónapra eltiltották. A trénert korábban két meccsre már eltiltották, s ezt a büntetését le is töltötte.

Olvasói sztorik