Hírek

Északi turné!

Ma ismét Észak felé vesszük az irányt: hajrá Angelholms és Sligo!

Angelholms-Falkenbergs 1!

Hazai sikerrel számolunk az Angelholms-Falkenbergs összecsapáson. Ha nyernek a házigazdák, felléphetnek a dobogóra! Kell ennél nagyobb motiváció?
Az Ängelholms Fotbollförening ( 🙂 ) drukkerei nagyon csalódottak voltak az elmúlt bajnokság végén, hiszen kedvenceik lecsúsztak a 3. helyre, így rájátszásra kényszerültek az élvonalba jutásért. És a sárga-kékek azt is elbukták, a Syrianska jobbnak bizonyult a pótvizsgán. Így újra a második vonalban küzd a gárda, természetesen a feljutásért!
A brigád jelenleg a Superettanban 7 fordulót követően az 5. helyen áll, 12 pontjából 9-et otthon, az Ängelholms IP-ben szerzett meg (3-0-0). A csapat nem kapott ki április közepe óta, otthon ugye mindenkit oktatott, idegenben pedig legutóbb Halmstadban szerzett értékes pontot.
Az ellenfél a Falkenbergs lesz, amely tavaly szeszélyes középcsapat volt, ám az idén beragadt a rajtnál, s így csak a 14. helyről várja sorsa jobbra fordulását. 7 ütközetben 5 pontig jutott a gárda, idegenben pedig három túráján mindössze egy egység a mérleg. Egy hazai sikerét a csont utolsó Varnamo felett aratta a brigád (3-2). Valami tehát nem stimmel a derék Falkenbergsnél.
Ebben a felállásban az elmúlt két kiírásban hazai siker született. Az az érzésünk, hogy a dobogóra hajtó hazaiak otthon tartják a pontokat. Húzzuk be az 1-est!

UC Dublin-Sligo Rovers 2! +2,5!

Nem botlik a listavezető, és elhozza a három pontot az egyetemistáktól! Várunk még három találatot is!
A 13. játéknapot rendezik ma este az ír élvonalban, és szerintünk a listavezető nem botlik meg Dublinban! A hazai alakulat jelenleg a 10. 9 ponttal, 2-1-3-as hazai sorral. Az UCD Bowl-ban eddigi hat mérkőzésén csak egyszer nem voltak eredményesek a kékek.
A srácoknak nem lehetnek nagy terveik az idei bajnokságra vonatkozóan, céljuk egyértelműen a biztos bennmaradás kivívása. Erre van esélyük, hiszen a Monoghan kifejezetten rosszul tolja, és a Dundalk is meggyengült tavalyhoz képest.
A Sligo ezzel szemben szárnyal, 8 pontos előnnyel vezeti a bajnokságot! 30 egységéből 13-at gyűjtöttek be a túráikon (4-1-0, a nyitófordulóban a Shelbourne mentett pontot ellene). Remek formában vannak a fiúk, az elmúlt három meccsüket úgy nyerték meg hogy mindhárom ellenfelüknek háromszor köszöntek be!
A Sligo a tavalyi ezüstérem után mindenképpen az aranyra hajt, és szívesen letaszítaná a trónról a Shamrock Rovers együttesét. Jelenleg 8 pont az előnye az üldözőkkel szemben, amely szerintünk nem csökken hétfőn este sem.
Érvelésünket alátámasztja a két alakulat közös múltja, hiszen a Sligo valósággal nyerni jár az egyetemistákhoz! Az elmúlt öt alkalommal ebben a felállásban négyszer a vendégek diadalmaskodtak!
Ma sem lesz ez másként, és az az érzésünk, hogy három találatot is hoz az összecsapás. Tippünk tehát 2-es, és egy másik szelvényen pedig a +2,5-ös opció!

Olvasói sztorik