Hírek

Ünnepség lesz a debreceni főtéren

Az MLSZ vezérkara adja át a bajnoki aranyérmeket a Debrecen játékosainak a május 26-i zárómérkőzés után.
Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Kósa Lajos polgármester a csütörtöki sajtótájékoztatón elárulta, az önkormányzat ünnepséget rendez a város főterén az utolsó meccs után.

– Kifulladásig ünnepelhetik a bajnokcsapatot a szurkolók a Haladás elleni zárómeccset követően Debrecen főterén, ahol a köszöntőt tűzijáték és utcabál követi – mondta Kósa.

Az Oláh Gábor utcai stadionból a játékosok nosztalgia-villamossal utaznak a belvárosba, majd a közönség óriáskivetítőn nézheti vissza a 2011–2012-es szezon legszebb pillanatait.

– Jöjjön ki mindenki, hiszen lesz tétje az utolsó meccsnek is – utalt Kósa Lajos arra, hogy 1966 után a DVSC-TEVA lehet az első veretlen bajnokcsapat Magyarországon. A mérkőzésre kitérve felhívta a figyelmet arra, hogy a Pécs elleni bajnokival ellentétben ezúttal a szurkolók nem mehetnek majd be a pályára.

A polgármester emlékeztetett arra, hogy a Loki korábban megnyert öt bajnoki címének érem- és kupaátadásakor az MLSZ egyszer sem képviseltette magát a legmagasabb szinten, idén azonban ott lesz a teljes vezérkar.

A város egyébként tesz lépéseket annak érdekében, hogy legalább az első Bajnokok Ligája-selejtezőt Debrecenben játszhassa a csapat, felveszik a kapcsolatot az európai szövetséggel, de Kósa szerint vérmes reményeik nem lehetnek.

Olvasói sztorik