Hírek

Rablással gyanúsítanak öt győri szurkolót

Öt győri futballszurkoló ellen indított büntetőeljárást a székesfehérvári rendőrkapitányság rablás miatt.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A gyanú szerint a vasárnapi Videoton–Győr mérkőzés után megtámadtak három székesfehérvári fiatalembert, és elvették sáljukat – közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI-vel.

Németh-Kész Mónika tájékoztatása szerint az egyik sértett tett feljelentést, miután Székesfehérváron, a Budai út és a Gáz utca kereszteződésében öten megtámadták őt és két társát, majd mindegyiküktől elvették sáljukat. A fiatalok a futballmérkőzésről tartottak hazafelé, amikor egy füves területen ismeretlenek a rajtuk lévő szurkolói sálakat követelték tőlük. Mivel nem engedelmeskedtek, mindhármukat bántalmazták, elvették a sáljukat, majd elhajtottak. A rendőrség keresni kezdte a gépkocsit, és még a városban sikerült megállítani.

A rendőrök elfogták a gépkocsiban ülő öt győri férfit, az autóban megtalálták a három sálat, és a gépkocsival együtt lefoglalták. A két 28 éves, a két 32 éves és a 30 éves férfit a székesfehérvári nyomozók rablás elkövetésével gyanúsítják. Ketten nem tettek vallomást, hárman tagadták a bűncselekmény elkövetését. Kihallgatásuk után mindegyiküket bűnügyi őrizetbe vették, és kezdeményezik előzetes letartóztatásukat.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik