Hírek

Biztosan lesz Szuperkupa-mérkőzés?!

Állítólag akkor is lesz Szuperkupa-mérkőzés, ha a Magyar Kupa után a bajnokságot is a DVSC nyeri.
Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Magyar Kupa-arany már megvan, és az OTP Bank Liga első helye is a Debrecené lesz, immár pusztán formalitás, hogy mindez mikor válik matematikailag is megmásíthatatlanná. Ennek ellenére lesz Szuperkupa-mérkőzés, legalábbis Pánczél Szabolcs, a Videoton FC technikai igazgatója a klub honlapján ezt mondta. Hangsúlyozta, a bajnoki ezüstérmes lesz a duplázó hajdúságiak ellenfele, ezért is kiemelten fontos a vasárnapi Videoton–Győri ETO rangadó.

És azért, mert az MLSZ határozata szerint a bajnokságban második helyezett csapat indulhat az Európa Ligában a Magyar Kupa-győztes helyén, ami annyit jelent, hogy nem az első, hanem a második selejtezőkörben kell bekapcsolódnia!

Térdszalag sérülése miatt kihagyhatja a vasárnapi fehérvári mérkőzést Djordje Kamber. A középpályás mellett lesznek más hiányzók is a győri csapatban, Aleksidze sérülése javul ugyan, de még nem lesz kispados a Videoton ellen, miként Ji-Paraná sem, aki az NB II-ben már pályára lépett, de a hét közben keveset tudott edzeni. Az ezüstrangadón rajtuk kívül sérülés miatt Simon és Szabó Ottó sem játszhat, míg Valentin Babics a Debrecen ellen az ötödik sárga lapját kapta, így ő eltiltás miatt nem szerepelhet.

Olvasói sztorik