Hírek

Tüntetés volt a pécsi klubháznál

A kilátástalan futballt nem tűrte szó nélkül a pécsi szurkolótábor, a lefújás után mintegy ötvenen tüntettek a klubháznál.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A hazai B-középnél elszakadt a cérna a pénteki Pécs–Diósgyőr bajnoki meccs lefújása után. Nem is lehet rajta csodálkozni – írja a Dunántúli Napló.

A fanatikusok Dr. Mezey György szállóigévé nemesült szókapcsolatával már a lefújást megelőző tíz percben jelezték, hogy nagyon gyengének tartják a PMFC teljesítményét, és a nemrég kinevezett edző, Mink Olivér távozását követelték. Majd néhány perccel a mérkőzést követően mintegy ötvenen vonultak a klubház bejárata elé, ketten alaposan megrugdosták a kaput, s vagy húsz percen át követelték, hogy a csapatból valaki jöjjön ki hozzájuk. Senki sem ment ki.

Végül a rendőrök fellépése csitította le a tömeget, senki nem akart bajba keveredni, így fél óra múlva elcsendesedett a Stadion utca. Vihar előtti csend ez…

A PMFC tavasszal csak egyszer nyert, március közepén. A klubvezetéstől kapott ultimátum értelmében a bajnokság utolsó öt fordulójában tíz pontot kellett volna szereznie a pécsi csapatnak, hogy a játékosok ne essenek el teljes tavaszi prémiumuktól. Nos, a kaposvári 0-1 és a Diósgyőr elleni, pénteki 1-2 után immár matematikailag is biztossá vált, hogy a gárda nem tudja teljesíteni az elvártakat, azaz a labdarúgók komoly pénztől esnek el.

Olvasói sztorik