Hírek

Cél a kétezer, cél az iPad!

Ki ne akar nyerni egy 2012-es, új iPad-et (32GB, 4G)??!! Márpedig ennek csak egyetlen módja van...

A Rangadó Facebook-játékán csak két klikk, és tied lehet az Apple szuper gépe! Lájkold a Rangadó.hu-t, és nyerj egy új, 2012-es iPad-et!

Lájkold, és ajánld ismerőseidnek a Rangadó Facebook oldalát! Ha klikkelsz, nyerhetsz egy 2012-es új iPad-et (32GB, wifi, 4G), de Tiéd lehet 3×2 VIP belépő a Magyarország – Hollandia világbajnoki selejtezőmérkőzésre is.

Oldalunk hamarosan eléri a kétezer lájkot, de mivel a játékunk 2012. május 1-ig tart, a hajrában, az utolsó napokban arra bíztatunk mindenkit, tartson velünk!

A feladat:
1. Lájkold a Rangadó.hu Facebook oldalát.
2.Jelentkezz a játékunkra.
3. Ha ez megtörtént, oszd meg ismerőseiddel Magyarország legújabb egyik focis portáljának Facebook-oldalát, tudasd velük, hogy fantasztikus nyereményt, egy új 2012-es iPad-et is nyerhetnek.

A sorsolást május 3-án 11 órakor, közjegyző jelenlétében tartjuk. Online, élőképpel közvetítjük. A játékban meglévő rajongóink is részt vehetnek.

Magyar foci, a játékosok hétköznapjai, sportfogadási tippek, csapatszimpátia alapján választható külső. Ez a Rangadó, Magyarország legújabb focis portálja!

Olvasói sztorik