Hírek

Siófokon nyerni tudott a Haladás

A Haladás 2-0-ra győzött a Siófok vendégeként az OTP Bank Liga 26. fordulójában.

Kapcsolódó cikkek

OTP Bank Liga, 26. forduló
FGSZ Siófok – Haladás Sopron Bank 0-2 (0-0)
Siófok, 1000 néző. Játékvezető: Böcskei
Siófok: Ribánszki – Mogyorósi, Nyári T., Fehér Zs., Fejes – Haraszti, Egerszegi, Kecskés (Pál Sz., 73.), Melczer (Nagy I., 66.) – Sowunmi (Huszák, 60.) – Simon A. Edző: Horváth Károly, ifj. Mihalecz István
Haladás: Rózsa – Schimmer (Búrány, 67.), Guzmics, Korolovszky, Tóth P. – Iszlai – Nagy D. (Oross, 80.), Nagy G., Rajos, Halmosi – Radó (Horváth A., 84.). Edző: Artner Tamás
Gólszerzők: Halmosi (52.), Oross (83.)

Nyerj egy 2012-es, új iPad-et (32GB, 4G) a Rangadó Facebook-játékán! Két klikk, és tied lehet az Apple szuper gépe!

A nagy melegben gyakorlatilag kapura veszélytelen első félidőt produkáltak a csapatok, pedig a siófokiak legutóbbi kilenc bajnokijuk mindegyikén bevették ellenfelük kapuját. A nyitó játékrészben gyakorlatilag csak pontrúgások, illetve a sárga lapok okoztak némi izgalmat a nyári napsütésben.

A második félidőben a mezőnyben aktívabb Haladás első kaput is eltaláló labdájával megszerezte a vezetést, Radó András beadása után Halmosi Péter fejese révén. Az egyenlítés Simon Attila lábában volt, amire egy újabb Radó-passz után Oross Márton válaszolt, újabb góllal eldöntve a találkozót, amelyen a szombathelyiek 13. idegenbeli találkozójukon második sikerüket szerezték meg.

– Nagyon nehéz meccs volt, mert a Siófok ellen nehéz volt játszani, nagyon szervezett csapat. Az első félidő ennek megfelelően nehéz volt, a másodikban viszont jobban ültek azok a dolgok, amelyeket a felkészülés során gyakoroltunk – értékelt a lefújás után Artner Tamás, a Haladás vezetőedzője. – Magabiztosan nyertünk, immár gratulálhatok a játékosaimnak a bennmaradáshoz, és egész tavaszi teljesítményükhöz. Fegyelmezetten játszottak ezúttal is, ahogyan az eddigi mérkőzéséken. Volt egy kimagasló teljesítményünk elöl, Radó András személyében, aki megint hozta az átlagát: amikor játszott, gól rúgott, vagy gólpasszt adott. Le a kalappal előtte. Remélem, a hátralévő négy mérkőzésből minél többet ki tudunk majd hozni, hogy minél jobb pozícióban tudjuk befejezni a bajnokságot. Az is a célunk, hogy ezeken a találkozókon meg tudjuk nézni azokat a játékosokat, akikre a jövőben lehet számítani.

Olvasói sztorik