Hírek

Győzni, és feljebb kapaszkodni

Grúz Tamás is érzi, az FTC-nek lehet keresnivalója a Videoton otthonában!

Kapcsolódó cikkek

Nyerj egy 2012-es, új iPad-et (32GB, 4G) a Rangadó Facebook-játékán! Két klikk, és tied lehet az Apple szuper gépe!

Ahogy várni lehetett, Détári Lajos irányítása alatt egyre karakteresebb, egyre markánsabb csapattá válik a Ferencváros, ahogy ezt a szurkolótábor is elvárja a kedvencektől! A sikeres tavaszi szerepléshez jó alapot szolgáltatott az utolsó őszi meccs, amikor az FTC 3-2-re nyert a Diósgyőr otthonában! A közelmúltban is csupa emlékezetes meccset vívott az együttes, elég, ha csak a szombathelyi vereségre, a zalaegerszegi győzelemre, vagy a Győr elleni döntetlenre gondolunk. Esetleg a legutóbbi, Kecskemét elleni sikerre, amelynek tevékeny részese volt Grúz Tamás is! A 26 éves védő szerezte ugyanis a Fradi második gólját!

A jelenlegi szezon előtt igazolt a Ferencvárosba, de eleinte úgy tűnt, nem jött be számára a váltás, hiszen augusztus közepén volt utoljára kezdő az élvonalban, aztán csak a másodosztályban léphetett pályára. Március közepén azonban visszakerült az első csapatba, és élt a lehetőséggel, azóta ismét minden meccset végigjátszik! A Rangadó.hu érdeklődésére úgy vélekedett, az FTC tavasszal egyik mérkőzésen sem játszottunk alárendelt szerepet, és a Videoton elleni, vasárnapi rangadóra is győzni mennek!

– Egyre jobb formába lendülök, egyre jobb erőben érzem magam. Sajnos az őszi szezon elment, bár az NB II-ben lehetőséget kaptam, de az teljesen más volt – nyilatkozta a Rangadónak Grúz Tamás. – Szerencsére a mester megadta a lehetőséget, és úgy érzem, tudtam élni vele. Őt mindenki elfogadja, nagyon jól tud motiválni minket. Kezd összeállni a csapat, meccsről meccsre jobban játszunk, egyre több helyzetet dolgozunk ki, és kevés gólt kapunk. Az egész szezonban keveset kaptunk, de keveset is rúgtunk, ezen kell javítani.

Mivel a Ferencváros egyre jobb teljesítményt nyújt, s egyre szervezettebb, tudatosabb csapat benyomását kelti, felvetődik a gondolat: mi lenne, ha a mostani keret jelentős része együtt maradhatna a következő idényre is?!

– Nagyon fontos minden siker, legutóbb egy jó csapatot győztünk le, előtte egy jó csapat ellen ikszeltünk, ráadásul kétszer is fel tudtunk állni hátrányból – utalt a Kecskemét és a Győr elleni meccsekre Grúz Tamás. – Egyik mérkőzésen sem játszottunk alárendelt szerepet, a Debrecen ellen nem volt szerencsénk, Szombathely pedig a legvégén kaptunk ki. A Videoton otthonába is győzni megyünk, más eredmény nem is lehet elképzelhető számunkra, hiszen szeretnénk minél feljebb kapaszkodni a tabellán. Reméljük, együtt tudják tartani a csapat jelentős részét a nyáron, és ha még érkezne egy-két játékos, jövőre a dobogós helyekért küzdhetnénk.

Olvasói sztorik