Hírek

Ki lesz a Chelsea párja?

Ma a Real a Bayern Münchent fogadja. A Roma a Fiorentinát látja vendégül. Szerintünk gólokból nem lesz hiány egyik helyszínen sem, no és a hazaiak az esélyesebbek...

Nyerj egy 2012-es, új iPad-et(32GB, 4G) a Rangadó Facebook játékán! Két klikk, és tied lehet az Apple szuper gépe!

Real Madrid-Bayern München 1! +2,5!

A madridiak ott lesznek az Allianz Arénában rendezendő döntőben! A hófehérek ugyan kicsit eltaktikázták az első mérkőzést, a visszavágón nem ismernek majd kegyelmet, és elverik a bajorokat.
Egy hete Münchenben 2-1-re nyert a német együttes, így most a madridiak nyerési kényszerben lépnek pályára. Ám Ronaldoék ezt már megszokták, hiszen tulajdonképpen a komplett szezonban győzelemre voltak ítélve, ugyanis a Barca ott lihegett a nyakukon. A terhet azonban remekül viselte Mourinho mester csapata, így 2008 óta újra bajnoki címet ünnepelhet majd a madridi sztárcsapat!
Amely több szembetűnő változáson is keresztülment az elmúlt években. Például az egyik legfontosabb, hogy nem stresszelnek be a fontos meccseken! A Münchenben elszenvedett vereség még belefért, hiszen Kakáék gólt szereztek idegenben, így azért elfogadhatóbb az idegenbeli zakó. Ám a Camp Nouban Casillasék bebizonyították, hogy képesek koncetrálni!
A gárdának nyernie kell, le kell dolgoznia az egygólos hátrányt, amelyet összeszedett az Allianz Arénában. Di Mariáékat képesnek tartjuk erre, Mourinho kitalálta már a nyerő taktikát! És a Bernabeuban eddig általában kutyául jártak az ellenfelek, legyen szó bajnoki, vagy BL-meccsről. 17 mérkőzésen 63-szor találtak be Ronaldoék a La Ligában, és Bajnokok Ligájában sem kegyelmeztek Benzemáék…
Jó formában vannak a hófehérek, akik az idén mindenképpen két trófeát gyűjtenének be!
Nézzük a bajorokat, akik sorozatban másodszor kénytelenek beletörődni abba, hogy a Dortmund a legjobb német alakulat. Két fordulóval a lefújás előtt eldőlt ugyanis, hogy a bőrnadrágosok az ezüstérmet szerzik csak meg. E pozíciójuk nincsen veszélyben, hiszen a Schalke előtt tekintélyes az előnyük.
Nagy kérdés, hogy Robbenék milyen lelkiállapotban várják a madridi visszavágót. Mindenképpen mellettük szól, hogy hosszú idő után végre volt egy csapat, amely képes volt leverni a madridiakat! Aztán az is a pirosak mellett szólhat, hogy az első mérkőzésen működött a Ronaldo-elleni szer, tehát a portugál klasszis nem tudta bevenni a hazaiak kapuját.
A legrangosabb kupasorozatban eddig egészen jó volt Lahmék sorsolása, hiszen a csoportkör után a Basel és a botrányosan gyenge formában lévő Marseille volt a gárda ellenfele. Gomezék vették az akadályt, különösebb erőfeszítés nélkül.
Most azonban nagyon nagy kihívás előtt állnak a bajorok, és ezzel a feladattal nem is tudnak majd megbirkózni. Az az érzésünk, hogy a Real olyan mérkőzésen jut tovább, amelyen lesz legalább három gól. Tippünk tehát hazai siker, no és +2,5!

Roma-Fiorentina +2,5! 1!

Gólgazdag összecsapást láthat a Stadio Olimpico népe: a farkasok vélhetően letarolják majd a violákat, ám abban biztosabbak vagyunk, hogy a találkozón lesz legalább három találat!
Két, felettébb motivált együttes csap össze a Stadio Olimpicóban, hiszen a hazaiak a nemzetközi porondért, a vendégek pedig a bennmaradásért szállnak harcba. A Roma nagyon hektikus szezont tud maga mögött. Egyszerűen kiismerhetetlenek Tottiék, hol parádéznak, hol pedig felmossák velük a gyepet…
Legutóbb megint a gyengébb arcukat mutatták a bordó-sárgák: sima vereséget szenvedtek a Jvétől, ráadásul a csatában elvesztették Stekelenburgot, az első számú kapusukat… A gárda formája tehát felettébb szeszélyes, ám még így is maradt esélyük De Rossiéknak arra, hogy kilépjenek Európába. Jelenleg a 6. helyen állnak 50 ponttal, de a 3. Lazio is csak 5 egységgel megy előtte, tehát egy parádés finissel még a BL-sem kizárt. Otthon 10-3-3-es mérleget hoztak össze Osvaldoék, ehhez 34-16-os gólarányt passzintottak. Összességében tehát az Olimpicoban nem rossz a gárda mérlege, ls gólerős is a társulat. Luis Enrique együttese azonban idegenben felettébb gyengén muzsikál, ennek is tudható be, hogy jelenleg még az EL-es pozíciót sem érik fel a fiúk.
A Fiorentina pocsék szezont fut: a lilák mindössze a 16. helyen tanyáznak, 3 fellépésen 38 pontig jutva. Csak egy adat: a kiesés elől menekülő Lecce neve mellett 35 egység figyel.. Delio Rossi egyszerűen nem tudta összerakni egész évben megfelelően a violákat, akikre halovány támadójáték és gyámoltalan védekezés volt jellemző. Elképesztően gyér volt az alakulat csatárjátéka: 33 ütközetben 32-szer voltak eredményesek Joveticék… Azért ez meglehetősen szerény teljesítmény…
Idegenben különösen harmatosak Amauriék: 2-6-8-as mérleggel rendelkeznek, Novarában és a Milánnál győztek. Az elmúlt hetekben két hazai összecsapás szerepelt a programjukban, de sem az Interrel, sem pedig a Palermoval nem bírtak (2-szer 0-0).
Lássuk akkor a hiányzókat: a hazai oldalon Stekelenburg piros lap miatt nem lehet ott a találkozón, Burdisso, Juan, Lobont és Cassetti sérült. A vendégeknél Pasqual nem lehet ott sárgák miatt, Behrami, Jovetic, Kroldrup és Vargas sérült.
Az elmúlt években a Fiorentinának nem termett sok babér a Roma otthonában, rendre pont nélkül tértek haza a violák. És az elmúlt években mindig esett három gól, de volt, hogy 5 is! Most is abban gondolkodunk, hogy lesz 3 találat, és azért összességében Bojanék sikerében bízunk…

Nyerj egy 2012-es, új iPad-et(32GB, 4G) a Rangadó Facebook játékán! Két klikk, és tied lehet az Apple szuper gépe!

Olvasói sztorik