Hírek

Simon Tiborról szektort neveztek el

A Ferencvárosi TC tíz évvel ezelőtt meggyilkolt futballistájáról, Simon Tiborról nevezték el pénteken az Albert Stadion kettes szektorát.

Kapcsolódó cikkek

Nyerj egy 2012-es, új iPad-et (32GB, 4G) a Rangadó Facebook-játékán! Két klikk, és tied lehet az Apple szuper gépe!

A korábbi válogatott védő fia, ifj. Simon Tibor, illetve a klub elnöke, Kubatov Gábor közösen rögzítették a szektor bejáratánál azt a táblát, amellyel a kemény stílusáról és hatalmas munkabírásáról elhíresült játékosra emlékeznek – írja az MTI.

– Szeretném megköszönni a klubvezetésnek, hogy méltó emléket állít édesapámról – mondta ifj. Simon Tibor. – A szurkolók már tíz éve minden mérkőzésen édesapámat éltetik, amit ugyancsak szeretnék megköszönni.

A Ferencváros jelenlegi elnöke, Kubatov Gábor szerint a szektortábla nemcsak Simon Tibornak, hanem a hozzá hasonlóan nagy küzdő játékosoknak is emléket állít.

– A kettes szektor egy összetartó baráti társaság volt, nem lehetett léket ütni közénk, volt a Ferencváros, és a kettes szektor – mondta Kubatov Gábor a klub közleménye szerint. – Az élet igazságtalansága, hogy Simon Tibi mellett Zavadszky Gábor, Nagy Norbert, Hypós Feri már csak az égi Ferencvárost tudják támogatni. Két napja gondolkozom azon, hogy mi az az egy szó, amit Simon Tiborról lehetne mondani. Simon Tibor bajnoknak született. Olyan ember volt, aki nem volt hajlandó elviselni a vereséget, aki vallotta magáról, hogy képtelen feladni a küzdelmet. Az értelmetlen halála mögött az is ott van, hogy világéletében küzdött. Ez a szektortábla nemcsak Simon Tibornak, hanem a hozzá hasonlóan nagy küzdő játékosoknak is emléket állít. Arra utal, hogy az ilyen embereknek a Ferencvárosban mindig van helye, itt mindig otthonra lelnek.

Simon Tibort 2002. április 21-én hajnalban, egy fővárosi szórakozóhely előtt olyan súlyosan bántalmazták, hogy három nap múlva belehalt sérüléseibe.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik