Hírek

Ligakupa-döntő: Videoton vagy Kecskemét?

A bajnoki címvédő Videoton a tavalyi Magyar Kupa-aranyérmes Kecskemét otthonában játssza a Ligakupa döntőjét szerda délután.

Kapcsolódó cikkek

Nyerj egy 2012-es, új iPad-et (32GB, 4G) a Rangadó Facebook-játékán! Két klikk, és tied lehet az Apple szuper gépe!

A székesfehérváriak harmadik alkalommal, az alföldiek először hódíthatják el ezt a trófeát. A finálénak a kecskeméti Széktói Stadion ad otthont – áll az MTI előzetesében.

A Videoton a sorozat 2007-es elindítása óta az első és a második kiírásban diadalmaskodott, majd 2010-ben a Debrecen, tavaly pedig a Paks győzött. A Kecskemét korábban egyszer sem jutott el a döntőig. A két gárda az előző szezonban a Magyar Kupa fináléjában találkozott egymással, s akkor nagy meglepetésre az alföldiek örülhettek, miután a Puskás Ferenc Stadionban 3-2-re legyőzték a bajnokságot magabiztosan megnyerő fehérváriakat, Foxi mesterhármasával.

A Szuperkupa-mérkőzésen visszavágott a Videoton, hiszen 1-0-ra nyert, éppen Kecskeméten, a KTE viszont az OTP Bank Liga őszi mérkőzésén 2-0-ra nyert riválisa otthonában!

A bajnokságban jelenleg harmadik fehérvári alakulat az elmúlt fordulóban a Vasas elleni 4-1-es hazai sikerrel, az ötödik Kecskemét pedig a nyeretlenül sereghajtó Zalaegerszeg felett aratott 2-0-s diadallal készült a Ligakupa fináléjára, amely tehát szerdán 17 óra 30 perckor kezdődik.

Olvasói sztorik