Hírek

Kisebb-nagyobb sérülések Debrecenben

Ferenczi, Alisics, Mészáros és Rezes nem egészséges, Coulibaly pedig eltiltott.

Kapcsolódó cikkek

Nyerj egy 2012-es, új iPad-et (32GB, 4G) a Rangadó Facebook-játékán! Két klikk, és tied lehet az Apple szuper gépe!

Szombaton, a Paks elleni idegenbeli bajnokin sárga lapot kapott Adamo Coulibaly, a DVSC francia támadója, akinek ebben az idényben ez már az ötödik volt, ezért pedig automatikusan egy mérkőzésre szóló eltiltás jár, vagyis ki kell hagynia a Kaposvár elleni mérkőzést – írja a klub honlapja.

Egyre többet edz az első csapattal Ferenczi János, aki még az egyik téli felkészülési mérkőzésen szenvedett bokaszalag-szakadást. A fiatal középpályás a múlt héten néhányszor már beszállt a többiekhez, ám egyelőre főleg külön készült, ezen a héten azonban már gyakrabban látogatja a csapat foglalkozásait.

Adnan Alisics továbbra is rehabilitáción van. A holland középpályásnak még március elején, a Paks elleni Ligakupa-találkozón szakadt el a combizma, egyelőre kérdéses, mikortól végezhet teljes értékű munkát.

Rezes László combizom-húzódás szenvedett szombaton a Paks otthonában, és bár még érez fájdalmat, de esetében nincs komoly baj.

Mészáros Norbert is kisebb sérüléssel bajlódik. A védő a kedd délelőtti edzést idő előtt hagyta abba, mert a vádliját az újpesti Magyar Kupa-mérkőzésen megrúgták, és a sprintelés során fájdalmat érzett. Csütörtökön még Dankó Mihály rehabilitációs edzővel készül, majd pénteken csatlakozik a csapathoz.

Olvasói sztorik