Hírek

Sport Zoltán bemutatkozik

Kendőzetlen blogbeírások a magyar labdarúgásról, a hétvégi mérkőzésekről, kulisszatitkokról, kellemes és kellemetlen témákról.

Kapcsolódó cikkek

Nyerj egy 2012-es, új iPad-et (32GB, 4G) a Rangadó Facebook-játékán! Két klikk, és tied lehet az Apple szuper gépe!

Szeretettel köszöntök mindenkit, aki szereti a magyar labdarúgást, és olvasni fogja a heti 2-3 alkalommal megjelenő blogbejegyzéseimet!

Hogy ki is vagyok én igazából, az nem is érdekes, legyen elég annyi, hogy imádom ezt a sportágat és valamikor volt is valami kötődésem hozzá. Nem szeretnék „szakértősködni” – van abból elég, igaz, nem mind hozzáértő – csak őszintén írni a látottakról. A hétvégi mérkőzésekről, érdekességekről és mindenről, ami a rajongókat érdekelheti. Ebben kérném az olvasók segítségét, hiszen én írok, és próbálom felkelteni a figyelmeteket, de ha hozzászóltok, kérdeztek, akkor még érdekesebb és színesebb bejegyzések születhetnek.

Nincs olyan kérdés, amire ne válaszolnék őszintén, legyen az a legkényesebb története a magyar focinak, és az azt körülvevő embereknek.

Remélem, felkeltettem a figyelmeteket, és sokan velem lesztek az elkövetkezendő időszakban. Addig is elköszönök, de érkezem, és csikorogva fékezem!

„Kövesi, a tartalék”

Olvasói sztorik